reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No radzą zrobić miesiąc przerwy w ziołach, więc ja sobie machnę 3 mce tego specyfiku teraz , potem ziółka, potem specyfik, ziółka i tak do emerytury :-D

reklama
hihi, tylko sprawdź, czy się z geriavitem nie będą gryźć ;-):-D:-D

No dobra, to przerwa. Jeśli ten cykl dla odmiany będzie jakiś dziwnie długi, to castagnusa zaczne chyba brać na wyregulowanie.
O! i mam zamiennik :-D:-D

:-D trzeba też później pamiętać o Corega tabs bo inaczej zioła będą się wbijać pod protezę...:happy2:
Serio to mam taką schizę, że będę stara , za stara, jak to dziecko (jeśli się w końcu uda ....) będzie mieć 20 lat, to ja prawie 60.... masakra jakaś... W przyszłym życiu dzieci na studiach robię - jedno po drugim :tak:

Ostatnia edycja:
uuuuuh Muma to pojechałaś.... no faktycznie schiza :sorry2: nie myśl tak.
Mój M ma rodziców w podeszłym wieku, jest ich późnym dzieckiem, i jakoś nigdy nie miał z tym problemu...
Więc rozkaz brzmi: "nie myśleć szeregowy!! robić!! robić!! " ;-):-D

a na studiach w życiu na dziecko bym się nie zdecydowałą, ooo nie! za dużo by mnie ominęło :-D

witajcie kochane
Ani@k kochana tulę cię mocno :-( wiem że żadne słowa nie pomogą, po prostu trzeba czasu...ale widzę że jesteś silna i na pewno dasz radę i wrócisz tu z wiarą i nadzieją
kok.o co do mierzenia tempki to właśnie oralnie jest najtrudniej :tak: w różnych miejscach w ustach tempka jest różna stąd pewnie twoje zygzaki na wykresie

a mnie trochę tu nie było i dlatego przesyłam lekko spóźnione życzenia Zobacz załącznik 419935 Zobacz załącznik 419936

kasia.natka -cudny ten Twój prezencik :-) A jak tam Dzidziolek ?? Czujesz już coś ?:-) Ja właśnie w 17tym tygodniu pamiętam poczułam pierwsze ruchy..

jeszcze nic nie czuję :-( ale wyczytałam że to tak koło 20 tygodnia więc czekam cierpliwie a tym czasem cieszę się rosnącym brzuszkiem ;-) jutro mam wizytę u gina więc dam znać tutaj jakie wieści a 16.01. idę na genetyczne 3/4d

kasia.natka- daj znać jutro koniecznie, trzymam kciuki a USG 3/4D to czad- widziałam film u koleżanki , no kosmos normalnie, widać twarz dzieciaczka, do kogo jest podobne itp:-):szok::-)

Lumina ani mi się waż tracić nadzieji!!!!...ja w styczniu kończę 35 lat, jestem po tragedii po której mam Wspaniałego Aniołka, mam mnóstwo pytań, myśli, żalu. Nie wiem co mnie czeka, jakie badania, jakie rozmowy z lekarzami. Trzęsę się jeżeli chodzi o kolejną ciążę... trzęsę się i popłakuję... ale nadzieji nie tracę!!! Przypomnij mi kochana ile masz lat? Szperałam w najróżniejszych wątkach i ile dziewczyn tyle problemów, trudności, chorób i przerażenia... a mają dzieci bo się udało!!!! Dlaczego więc Ty, ja i cała reszta starających się ma spocząć na laurach???!!!! Wiem, wiem...każda z nas jest inna, każda z nas ma inne problemy... ale każda z nas chce jednego!!! i to z całego serducha tego chce więc proszę nie mówić mi że tracisz nadzieję!!!! Musisz być silna i tą siłą zarażać innych!!!! Problemy to drugorzędna sprawa....nadzieja jest najważniejsza i ONA umiera ostatnia.
Miej nadzieję!!! zrób to dla mnie z okazji tego nadchodzącego 2012 roku... (a uczepię się Ciebie i razem będziemy się zmagać z trudnościami i radościami macierzyństwa!!!)

A Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i uściski...są mi naprawdę potrzebne....

reklama
witajcie kochane
Ani@k
podziwiam Twoją siłę i pozytywne myślenie ,to jest bardzo ważne teraz,że nie załamujesz się ,zobaczysz ,że po wszystkim teraz też zajdziesz w ciążę i będzie zdrowa i donosisz do końca ją ....&&&&&&&&&&&& ja straciłam 2 lata temu fasolkę ale 6 tc więc wcześnie ,ale wierzę też,że zajdę i będę szczęśliwą mamą
Muma,Kok.o
kurcze ja nigdy nie mierzyłam tempki ani nie piłam ziółek ,ale dzisiaj miałam w nocy owu bo tak mnie jajnik przycisnął ,że masakra ....ale mam 18 dc i tak dość późno jak na mnie ta owu zawsze miałam tak 10-15 a teraz ?jest możliwość przesunięcia owu przy cyklu regularnym 28 dni???

Do góry