reklama
kok.o
Fanka BB :)
hihi, tylko sprawdź, czy się z geriavitem nie będą gryźć ;-)

No dobra, to przerwa. Jeśli ten cykl dla odmiany będzie jakiś dziwnie długi, to castagnusa zaczne chyba brać na wyregulowanie.
O! i mam zamiennik

No dobra, to przerwa. Jeśli ten cykl dla odmiany będzie jakiś dziwnie długi, to castagnusa zaczne chyba brać na wyregulowanie.
O! i mam zamiennik

Muma

Serio to mam taką schizę, że będę stara , za stara, jak to dziecko (jeśli się w końcu uda ....) będzie mieć 20 lat, to ja prawie 60.... masakra jakaś... W przyszłym życiu dzieci na studiach robię - jedno po drugim

Ostatnia edycja:
kok.o
uuuuuh Muma to pojechałaś.... no faktycznie schiza
nie myśl tak.
Mój M ma rodziców w podeszłym wieku, jest ich późnym dzieckiem, i jakoś nigdy nie miał z tym problemu...
Więc rozkaz brzmi: "nie myśleć szeregowy!! robić!! robić!! " ;-)
a na studiach w życiu na dziecko bym się nie zdecydowałą, ooo nie! za dużo by mnie ominęło

Mój M ma rodziców w podeszłym wieku, jest ich późnym dzieckiem, i jakoś nigdy nie miał z tym problemu...
Więc rozkaz brzmi: "nie myśleć szeregowy!! robić!! robić!! " ;-)

a na studiach w życiu na dziecko bym się nie zdecydowałą, ooo nie! za dużo by mnie ominęło

kasia.natka
witajcie kochane
Ani@k kochana tulę cię mocno :-( wiem że żadne słowa nie pomogą, po prostu trzeba czasu...ale widzę że jesteś silna i na pewno dasz radę i wrócisz tu z wiarą i nadzieją
kok.o co do mierzenia tempki to właśnie oralnie jest najtrudniej
w różnych miejscach w ustach tempka jest różna stąd pewnie twoje zygzaki na wykresie
a mnie trochę tu nie było i dlatego przesyłam lekko spóźnione życzenia Zobacz załącznik 419935 Zobacz załącznik 419936
Ani@k kochana tulę cię mocno :-( wiem że żadne słowa nie pomogą, po prostu trzeba czasu...ale widzę że jesteś silna i na pewno dasz radę i wrócisz tu z wiarą i nadzieją
kok.o co do mierzenia tempki to właśnie oralnie jest najtrudniej

a mnie trochę tu nie było i dlatego przesyłam lekko spóźnione życzenia Zobacz załącznik 419935 Zobacz załącznik 419936
kasia.natka
jeszcze nic nie czuję :-( ale wyczytałam że to tak koło 20 tygodnia więc czekam cierpliwie a tym czasem cieszę się rosnącym brzuszkiem ;-) jutro mam wizytę u gina więc dam znać tutaj jakie wieści a 16.01. idę na genetyczne 3/4d
Ani@k
Lumina ani mi się waż tracić nadzieji!!!!...ja w styczniu kończę 35 lat, jestem po tragedii po której mam Wspaniałego Aniołka, mam mnóstwo pytań, myśli, żalu. Nie wiem co mnie czeka, jakie badania, jakie rozmowy z lekarzami. Trzęsę się jeżeli chodzi o kolejną ciążę... trzęsę się i popłakuję... ale nadzieji nie tracę!!! Przypomnij mi kochana ile masz lat? Szperałam w najróżniejszych wątkach i ile dziewczyn tyle problemów, trudności, chorób i przerażenia... a mają dzieci bo się udało!!!! Dlaczego więc Ty, ja i cała reszta starających się ma spocząć na laurach???!!!! Wiem, wiem...każda z nas jest inna, każda z nas ma inne problemy... ale każda z nas chce jednego!!! i to z całego serducha tego chce więc proszę nie mówić mi że tracisz nadzieję!!!! Musisz być silna i tą siłą zarażać innych!!!! Problemy to drugorzędna sprawa....nadzieja jest najważniejsza i ONA umiera ostatnia.
Miej nadzieję!!! zrób to dla mnie z okazji tego nadchodzącego 2012 roku... (a uczepię się Ciebie i razem będziemy się zmagać z trudnościami i radościami macierzyństwa!!!)
A Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i uściski...są mi naprawdę potrzebne....
Miej nadzieję!!! zrób to dla mnie z okazji tego nadchodzącego 2012 roku... (a uczepię się Ciebie i razem będziemy się zmagać z trudnościami i radościami macierzyństwa!!!)
A Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i uściski...są mi naprawdę potrzebne....
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
witajcie kochane
Ani@k
podziwiam Twoją siłę i pozytywne myślenie ,to jest bardzo ważne teraz,że nie załamujesz się ,zobaczysz ,że po wszystkim teraz też zajdziesz w ciążę i będzie zdrowa i donosisz do końca ją ....&&&&&&&&&&&& ja straciłam 2 lata temu fasolkę ale 6 tc więc wcześnie ,ale wierzę też,że zajdę i będę szczęśliwą mamą
Muma,Kok.o
kurcze ja nigdy nie mierzyłam tempki ani nie piłam ziółek ,ale dzisiaj miałam w nocy owu bo tak mnie jajnik przycisnął ,że masakra ....ale mam 18 dc i tak dość późno jak na mnie ta owu zawsze miałam tak 10-15 a teraz ?jest możliwość przesunięcia owu przy cyklu regularnym 28 dni???
Ani@k
podziwiam Twoją siłę i pozytywne myślenie ,to jest bardzo ważne teraz,że nie załamujesz się ,zobaczysz ,że po wszystkim teraz też zajdziesz w ciążę i będzie zdrowa i donosisz do końca ją ....&&&&&&&&&&&& ja straciłam 2 lata temu fasolkę ale 6 tc więc wcześnie ,ale wierzę też,że zajdę i będę szczęśliwą mamą
Muma,Kok.o
kurcze ja nigdy nie mierzyłam tempki ani nie piłam ziółek ,ale dzisiaj miałam w nocy owu bo tak mnie jajnik przycisnął ,że masakra ....ale mam 18 dc i tak dość późno jak na mnie ta owu zawsze miałam tak 10-15 a teraz ?jest możliwość przesunięcia owu przy cyklu regularnym 28 dni???