reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka GRATULUUUJEE!!:-D:-):-D super,że wszystko w porządku, dzidzia już duża, jej.... ale to fajne uczucie musi być takiego nurka zobaczyć w 3D ;-):-D ech!

Muma to teraz synchronicznie będziemy odliczać ;-):-D
Ja sobie dziś @ oblewam piwkiem :-D

pozdrowionka kobitki:-)

P.S. zamówiłam sobie właśnie megapake testów ciążowych :rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
ja witam przed południowo ,widzę ,że chyba dziewczyny odsypiają albo w pracy :-(
kasia.natka GRATULUJĘ ściskam cieplutko i najważniejsze ,że niunia zdrowa .........
kok.o ,muma no to kochane coś czuje ,że po tym cyklu będziemy mieli udane staranka i dzieciaczki będą tego samego dnia :-):-) bardzo Wam tego życzę na Nowy Rok :happy2::yes::rolleyes::rofl:

ja spijam herbatkę,czekam z kawką na koleżankę ,która ma dzisiaj zabieg transferu w Novum i jadę po nią po południu jest jedną z Nas,którą poznałam na forum naszym ,więc dziewczyny i przyjaźnie się zawierają bardzo sympatyczne na forum :-)

Hej kobietki,
A jednak smutek mnie dopadł wielki,
8 miesiąc zaczynam ....
Rok się kończy , pogoda do d....,
Ech.... 2012 może będzie lepszy
Buziaki

Muma skarbie
tulę mocno ,ściskam cieplutko......nie daj się chandrze ,popatrz na córę i pomyśl ,że to jest Twoje szczęście i jest dla kogo wstawać ,cieszyć się i rozpoczynać każdy miesiąc na nowo ........a nawet rok bo z roku na rok pewnie córeczka jest mądrzejsza,śliczniejsza ......
kasia.natka dziękuję w imieniu koleżanki ....

I się popłakałam zuzanka,gdyby nie @, to normalnie pomyślałabym , że to przez ciążę..;-)
Masz rację kochana, całkowitą , ja to czasem potrzebuję kopa w d.... To pewnie przez ten urlop. Za mało mam na głowie.
DZIĘKI.

zawsze kochana do usług :-)bardzo się cieszę ,że mogę pomóc ,zresztą jakby nie było po to tutaj jestem,żeby nie tylko marudzić Wam o sobie ale również WAS wspierać kochana ,więc wal śmiało jak w dym a ja jak tylko będę na bb to pomogę :-D:tak:

Muma kochana przytulam mocno, nie daj się smutkom! zuzanka dobrze prawi:tak:
To 8 cykl dopiero, to jeszcze nie jest jeszcze tak długo wg wszelkich statystyk. Wiem, że to się łatwo pisze, trudniej się nie martwić gdy @ przyłazi. No ale trzeba walczyć!:tak: Więc głowa do góry, w styczniu pracujemy wytrwale i w nadziei:tak::-D Buziaki :) A śnieg w końcu też spadnie:-)
A jeśli chcesz zająć czymś głowe, to ja Ci troche mojej pracy moge podesłać, bo wzięłam sobie na urlop do domu robote:zawstydzona/y: Co? ;-):-)

zuzanka trzymam kciuki za koleżanke:happy2:

reklama
Dobrze, że Was mam kobiety :tak:
Wiecie, czasem mam takie myśli, że może za dużo myślę o "sprawie" przez to forum ale jednocześnie kurczę chyba bym ześwirowała jak bym z nikim nie mogła o tym pogadać. U nas ogólnie atmosfera trochę napięta, M jutro maszeruje na 3cie badanie armii, wyniki po Nowym Roku, bakterii znowu nie wykryło...
kok.o -też wzięłam trochę papierów ale jakoś nie chce mi się do nich zaglądać:-p
W styczniu się zabierzemy do roboty, no no, moja koleżanka zaszła rok temu w styczniu. W związku z tym rodziła teraz , na początku października, masakra, całe lato z tym brzucholem.. ALe my damy radę, nie ? ;-)
Co robicie w Sylwestra, tzn ja wiem, ze w domu,
Macie jakieś pomysły na fajne jedzonko ?? Żeby się zbytnio nie opić ;-)
Ja mam fajny przepis na polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z serem pleśniowym, ale robiłam je już sto razy i mi się znudziły. Jakby ktoś miał ochotę to opowiem:-)

Do góry