reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k - wyrazy współczucia , szkoda że na święta tak smutno wyszło ale dobrze nie tracisz nadziei

ja powoli tracę nadzieje , dochodzą ciągle nowe problemy zdrowotne i boję się że nie długo będzie za późno by zostać mamą

reklama
Święta, Święta i .... po Świętach ...:tak: Trochę szkoda, że tak szybko, to właściwie dłuższy weekend był..
Ani@k - bardzo mocno Cię przytulam, bądź z nami tu kochana, 2012 będzie nasz, na pewno. Czy wiesz już co się właściwie stało, dlaczego ?
lumina - będzie nasz, nas wszystkich bez wyjątku, nie wykręcisz się żadną chorobą już więcej:tak:

Ja czekam na @, jutro powinna wpaść, w związku z tym wsuwam czekoladę. Acha i odchudzam się od Nowego Roku :-)
Miłego wieczoru.

Ani@k jejku, az mi się serce ścisnęło jak to przeczytałam:-:)-( Przytulam Cię bardzo bardzo mocno, współczuje :-( Dobrze,że nie tracisz nadziei, trzymaj się i zostań tu z nami. W końcu przecież musi się nam udać:tak:

A ja turlam się jak jakiś MotoMoto po tych świętach.. heh, dobrze,że tylko 2 dni moja mama miała szanse wciskać w nas wszystko, co na stole stało :-D Jutro pędze spalić troche kalorii, bo aż się zle czuje taka objedzona;-)
A na @ tez ciągle czekam, znów nie wiem jak długi cykl będzie.. zwariować można. Ale temp. zjechała o 0.25 stopnia... to chyba dużo,nie? Musze sie dokształcić troche nt.tempki ;-)
pozdrowionka :)

Hejka,

kok.o -taki spadek temp to @ już blisko , a mierzysz o tej samej porze i zanim wstaniesz po min. 3 godz snu ?;-)
U mnie jeszcze nie spadła, czuję się jakoś flakowato ale na teście oczywiście jedna krecha tłusta i wielka :no:
Jak znam moje szczęście to będzie na samego Sylwestra ...
W dodatku M się tak strasznie przeziębił, nie wiadomo gdzie, idzie dziś do lekarza. Pewnie dostanie antybiotyk i już nic nie zostanie z armii w ogóle:cool:
Mimo tego, że siedzę w domu to muszę trochę popracować. Dobrze, że mozna tak z domku, z kanapy:-p
Miłego dnia, odezwijcie się, czy przeżyłyście Święta i nie objadłyście się za bardzo ?:-)

witam moje kochane po świętach...ściskam Was moje drogie teraz bardzo cieplutko.....
Ani@k bardzo współczuje ściskam cieplutko i duużo siły kochana

Muma to od nowego roku idziemy obie na dietę bo ja również muszę parę kg zrzucić

ja też zawsze przed @ pryszczole dostaje ,ostatnio po hormonach miałam wysyp na plecach i ramionach jakaś masakra :wściekła/y:
święta w domu spędziliśmy bez neta ,bo przed świętami coś nas wywaliło :confused: ale to i dobrze ,przynajmniej nikogo nie korciło aby zaglądać i siedzieć przed kompem tylko przy stole :happy2::happy2::happy2:teraz odpoczynek mam do 2 stycznia ,więc czas dla mnie :-):-):-) i dla Was kochane

Czesc Obżartuchy jedne! :-D;-)

No to jest nas więcej z noworocznymi postanowieniami hehe:-)
Eeeeech, będziemy piękne, wiotkie i smukłe, z piłkami z przodu!:-D:-D

Muma
tempke mierze zaraz po przebudzeniu, pod językiem. Staram się o tej samej godzinie, ale np podczas Świąt mierzyłam 2-3 godz.później, no i wyszedł mi właśnie ten spadek 0.25 . Ale dzisiaj zmierzyłam o stałej porze i jest wyżej o 1 kreskę niż wczoraj... więc troche zgłupiałam:confused:. Staram się tak samo ten termometr umieszczać, ale czasem przysypiam w trakcie ;-):-D , no i taki zębaty mi ten wykres wyszedł:happy2: Więc ten cykl potraktuje jako treningowy w mierzeniu tempki :-D

kok.o -jak później mierzysz to powinna być wyższa :-) może wkładaj sobie jednak nie do ust ? ;-) a może wcale - ja mierzę, ale mnie to wk.. i stresuje, chociaz ja z takich, ze lubię wiedzieć co jest grane . Ale jak już spada to już nie ma zmiłuj, zabijam wszystkich po kolei na mojej drodze :-)
Narazie nie spada ;-)​

No toż właśnie też wyczytałam w skarbnicy wiedzy (internet ;-)),że im później, tym wyższa powinna być, dlatego zgłupłam... Może u mnie jakoś inaczej to działa hehe ;-)
nie do ust powiadasz... hmmm... na razie może zostane przy oralnym ;-):-D, musze tylko potrenować ;-):-D
Widzisz, ja też z tych, co lubią wiedzieć co i jak, więc nawet mnie to mierzenie wciągnęło:happy2:... zobaczymy na jak długo.

Wiecie co, chyba sobie kupię ten Femifertil...
Trzeba w coś wierzyć, wypiłam 3 miesiące ziółka , teraz mam przerwę...
Na pewno nie zaszkodzi, nie ? A nuż zadziała ? :):):-):-)

reklama
A kup! ważne, żeby wiara była :happy2:

A propo ziółek, ja 3 cykle piłam mieszanke nr 3 Sroki, teraz zacząłby się czwarty... czy tą przerwe po 3 cyklach trzeba robić?
Bo jeśli tak, to też poszukam zamiennika :-D:-D

Do góry