muma, myśmy się tu śmiały, że muma gwiazdorzy po wywiadzie

bo Cię nie było.
A u mnie ciche dni przeplatane kłotniami z moim M., dlatego ten cykl przepadnie, bo teraz mam dni płodne, owu ma być w niedzielę, a bardzo wątpię, że do niedzieli się wszystko ułoży. Ale trudno, nie będę nic robiła na siłę.
Dziewczyny, powiedzcie, po jakim czasie przyjmowania wiesiołka zauważyłyście poprawę? bo ja już połowę cyklu biore, jutro odstawię, w razie jakby coś jednak z przytulanek było, a tu róznicy zero. Aaaaa w ogóle to jakoś to wszystko dziwne...wcześniej jak nie staraliśmy sie o dzidzię, to śluzu było, że hoho..aż czasem myślałam czy ze mną aby wszystko w porządku?

a teraz jak potrzeba, to się pozmieniało. Zwariować można!!!!!! Testuję tez na owu, chcę sprawdzić czy mam, bo zeszły miesiąc nie testowałam, a z objawów cięzko mi było na 100% okreslic czy była czy nie. Na razie wynik negatywny, ale według moich obliczeń mam mieć w niedziele, tak więc zobacze czy mi się sprawdzi.
A co tobył za mecz??? ja nic nie wiem....

aaa to nie ten, na którym przed rozpoczęciem ułożono dzisiejszą datę z ludzi??? coś mi się obiło o uszy w Faktach...ale kto z kim grał...zabijcie mnie, nie wiem

Czytałyście dzisiejszy wpis na naszym forum? zginęła młoda forumowiczka, miała 28 lat, była z ciąży, a w domu została jeszcze 3-letnia córcia. Coś strasznego, ogromna tragedia dla rodziny:-(mnóstwo wpisów tam było, ale nie dałam rady tego czytać, za "miętka" jestem.....
Pa dziewczynki, do jutra!!!