reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć :-)

Ja dzisiaj juz w biurze, bez sensu takie spotkania, potem tylko więcej pracy czeka na miejscu.
zuzanko - dzięki za zaproszenie ale i tak nie dałabym rady, nonstop cały dzień spotkania i dyskusje... blee....
kok.o - pewnie, że to hormony szaleją, też miałam kiedyś torbiel , miała 2cm, dostałam progesteron i po dwóch miesiącach śladu nie było. Myślę , że to nic wielkiego i powinno się ładnie rozejść, a może po owulacji powinnaś brać luteinę, która zawiera progesteron. Może skonsultuj to sobie z gin ?
katiuszka - i jak ?? rozkręciła się ta cholera - @ ?? Ja Ci powiem tak - Do trzech razy sztuka :-):-) (też tak mówiłam, a teraz mówię - do trzech razy trzy razy sztuka ;-)).
Ja jeszcze z 7-9 dni i nowy cykl i nareszcie akcja, M będzie po wizycie, pewnie coś będzie brał i ja też zacznę moje tablety i jak wystartujemy to hoho !! :-)
Miłego dnia:-)

reklama
witajcie kobietki!!!
Matko jaka jestem zmęczona!!!! Tutaj dzieci mają tydzień wolnego, tak zwany half term, no i cała ekipa dzieciaków w domu :szok:
Na głowę potrafią wejść!!!! dobrze, że jutro ostatni dzień.
A u mnie nic nowego, brzuch jak bolał tak boli i nic więcej, no oprócz tego śluzu leciutko zabarwionego, a co dziwne wcale nie mam bóli piersi. To bardzo dziwne, zawsze sporo dni wcześniej przed @, czasem nawet tydzień tak mnie bolały, że ciężko było w staniku wytrzymać, a tu teraz nic. Nawet dzisiaj w pracy wymacałam sobie z każdej strony no i zero jakiegokolwiek bólu. Już sama nie wiem co jest grane, co miesiąc co innego. Powinnam dostać koło niedzieli, no ale zobaczymy. Jak się nie uda, to zamawiam zaraz te ziółka, nie ma rady, trza se pomóc:-D Akurat koleżanka leci do Polski, to ją poproszę. Tylko za bardzo nie wiem którą mieszankę mam sobie zamówić, ale 3 ma największe wzięcie, to pewnie ją będę piła. No ale póki co czekamy do niedzieli:wściekła/y:

Hej Dziewczynki :-)

Fajnie, że już piątek:-p Nie wiem jak Wy ale ja mam dłuuuugi weekend :tak:
katiuszka -dalej trzymam &&&&& za Ciebie, ale jeśli się nie uda to na pewno później się uda. Naprawdę wciąż wierzę, że każda z nas ma po prostu swój czas i nic tego nie zmieni.
U mnie w rodzinie i wśród znajomych często jest tak, że jeśli jest 2-3 dzieci to one są z tego samego miesiąca. Idąc tym tropem to ja zobaczę II kreski dopiero w kwietniu...;-)
WIecie, boję się trochę zajść teraz , rodzić pod koniec lata i wyglądać jak hipcia przez całe lato. Nie jestem mamusią z pięknym brzuszkiem a reszta ciała pozostaje bez zmian. NIestety zaokrągla mi się masywnie WSZYSTKO :-)
Córcię rodziłam na początku grudnia i mogłam schować swoje +30kg.... (tak, tak) pod zimową kurtą :-)
Buziaki :-)

katiuszka79 to Ty tam takie jakby przedszkole/szkółke feryjną prowadzisz? :-D
łomatko.... wyobrażam sobie ten harmider :-D

Muma wiesz co, ja też się nad tym zastanawiałam :-D Do rodzaju małych drobnych zgrabniutkich kobitek zdecydowanie nie należe, a znając moje tendencje do zbierania zapasów, pewnie też jakoś +30kg bede miała;-) . Ale z drugiej strony chyba łatwiej kupić jakiś nieworkowaty ciążowy letni ciuch, niż zimowy, i kurtke/płaszcz a'la namiot do tego:-D. Chociaż z trzeciej strony to w takim letnim więcej widać :baffled:

Ostatnia edycja:
... ale i tak kok.o - obydwie tak sobie tylko gadamy , obyśmy miały ten problem... Nogi pięknie spuchnięte, workowaty letni ciuch, paluchy jak serdelki a w środku Dzidziol :-) &&&&&&&

Coś Wam powiem - chociaż wiem,że szanse marne mamy to jednocześnie wiem, że pęcherzyk pękł więc ta szansa 1/1000000 jest i .....schizuję lekko , hahahaha:-) No normalnie jest mi niedobrze dziś od rana - to 21 dc ;-) Będę informować na bieżąco o dalszych objawach mojej choroby psychicznej :tak:

moje kochane....
katiuszka jak tam @ jest?ja trzymam kciukasy żeby nie było a kysz zmoro jedna od katiuszki:cool2:%%%%%%%%%%%%%
Muma oj coś mi tu pachnie fasolinką ,oby oby ...............:tak:%\&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o obserwuj ten jajnik ,bo szkoda,żeby były póżniej jakieś powikłania...

a ja muszę Wam coś powiedzieć ,byłam wczoraj u mojej P dr na wizycie gin bo mnie strasznie brzuchol boli ,wręcz w środku mnie rwie (jak wcześniej wspominałam Wam ,że mam wzdęcia itd....) a to się okazuje ,że to nie żaden żołądek tylko w mojej macicy ,w moich jajnikach itd jest bardzo źle ...a to dlatego ,że okazało się że byłam w ciąży i poroniłam :-( mam mnóstwo płynu w macicy ,endometrium poszerzone strasznie,dużo śluzu i jestem przestymulowana...dostałam Arthrotec 3x1,jak się nie poprawi to do szpitala ....

zuzanko - jak to byłaś w ciąży??:-( po tym kriotransferze ?? Jejku.....:-(
Nie wiem co Ci napisać, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i wreszcie się uda...

reklama
wczoraj jakoś krew mnie zalała w środku o tej wieści,ale później pomyślałam sobie ,że to dobry znak bo wiem,że mogę być w ciąży tylko muszę dłużej nad nią pracować :confused::sorry2:dobrze że poszłam bo miałam nie iść myślałam,że to po prostu mój żołądek robi mi znowu psikusa,a tutaj się okazało ,że to coś gorszego ,mam nadzieję,że będzie dobrze i nie będę miała wizyty w szpitalu....

Do góry