reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jestem pierwsza :-):-):-) kasiu!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jejku jak wspaniale :-):-):-) Ale cicho.... czekamy na betę :-D :rofl2::tak:

reklama
Kasia.natka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Ale się cieszę!!!!!!!!!! Nie przewidziało Ci się kochana...beta będzie jak ta lala!!!
Dawaj znac jak bedziesz miała wynik!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasia.natka beta koniecznie zaraz tu proszę pisać i od razu nam receptę na te Twoje ziółka ;-) Będziemy sobie parzyć od razu !!! :-)

hej kochane .

Muma
ale pęchol Ci się uchował ...ja zaraz uciekam na usg koniecznie pregnyl bierz w owu naprawdę warto bo wtedy Ci nie będzie taki rósł ,a może to nie pęcherzyk tylko fasolka?

za kasię słyszałam ,że trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&& oj oby się posypało nam tutaj dzieciątek mnóstwo ...;-)

dziewczyny moje kochane ,
wszystko śliczne gotowe do criotransferu,więc w środę o 13:30 zabieg....trzymamy kciuki za pomyślne rozmrożenie moich eskimosków ....kasia.natka gdzie info o becie????????????

Witam Was dziewczyny!!!
Ale się tu dzis dzieje:-) No gdzie ta kasia.natka???? Trzymam i ja kciuki za fasoleczkę!!!!!!!!!! Wszystkim nam przydałby sie taki pozytywny impulsik do dalszych działań.
muma, i ja podczytałam co pisałaś o monitoringu i cyklach bezowulacyjnych. O matko!!! nie dość, że to wszystko i tak nie jest takie proste, to jeszcze i cykl może być bez owulacji...a niby objawy były, test nawet pozytywny. W takim wypadku i ja nie mam co się za bardzo nastawiac,że coś mogło zaiskrzyć, bo byłam pewna, że jak według testu i objawów miałam owulację, to już niewiele złego może się wydarzyć, żeby przeszkodzić w zafasolkowaniu. Oj,widzę, że jeszcze muszę się sporo douczyć:zawstydzona/y:
lumia, piszesz, że gość nieproszony Cię nawiedził...za miesiąc zabarykaduj drzwi i okna i nie wpuść cholery!!!!!! Nooo ale zobaczymy czy ja będę taka mądra za 5-6 dni.

reklama
brzózko, a jak tam u Ciebie sprawy się mają??? nie testujesz jeszcze???
tzn.kolejny raz, bo wiem że już raz robiłas,ale była jedna kreska. Ale jak dalej nie masz@, to może zatestuj jeszcze raz. Może tym pierwszym razem było za wczesnie po prostu.

Ostatnia edycja:
Do góry