reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hurrrrraaaa!!!! W końcu udało mi się dodać zdjęcie:-)
kasia.natka, chyba obie lubimy Ann Geddes :) uwielbiam jej zdjęcia!!! Jak w końcu się doczekam swojej pociechy, to od razu będę szukała jakiegoś fotografa, który zrobiłby mi podobne zdjecia... No ale wczesniej muszę zafasolkować:-(

reklama
jeszcze nie ma @ ale głowa mnie boli - tak zawsze jest przed okresem więc chyba przyjdzie jutro

za to kręgosłup już prawie wydobrzał :happy:

Hej,
Trzymam kciuki za staranka zuzanki i II kreseczki reszty kobietek :-)
Ja niestety wczoraj dowiedziałam się , że pęcherzyk miał 27,7 mm i nie zamierzał wcale pękać...
Mam iść jeszcze raz w pn zobaczyć co się z nim stanie a potem do lekarza i pewnie pregnyl i luteina ...
Nie wiem, czy któraś z Was miała ten syndrom LUF, trochę poczytałam, różnie to bywa..
Zuzanko, Ty bierzesz ten pregnyl, może w pn troszkę mnie pocieszysz, bo narazie to się napić muszę ,
Miłego weekendu wszystkim.

Witajcie kobietki!!!
ale tu znowu cicho...może jutro posypią się nowe wiadomości.
muma, może jeszcze pęknie...albo już pękł??? ja się na tym kompletnie nie znam, nie miałam nawet monitoringu. Jak za jakiś czas dalej nie będzie fasolki, to chyba zdecyduję sie na to. Ale i tam mam nadzieję, i tego Ci życzę, że jutro lekarz Ci powie, że już pękł!!!! Trzymam kciuki, daj znać jak już będziesz coś wiedzieć.
lumina, a kiedy miałaś dostać@? może Ty jednak zrób ten test. Po co się denerwować. No i jak zrobisz to napisz co wyszło!!!!! Koniecznie!!!!
A ja dalej czekam do piątku...na razie nie czuję bóli takich jak przed @, ale to i tak trochę za wczesnie, chociaż czasem to i tyle dni wzesniej już mnie brzuch bolał. Teraz mam tylko dalej to kłucie w dole brzucha. No zobaczymy....

katiuszka wiesz jacy potrafią byc lekarze, ten nie jest moim ginekologiem, robi tylko ten monitoring. On już właściwie zdiagnozował sprawę i już przekonywał mnie do laparoskopii. Taaa jasne, zobaczę co będzie jutro i w ogóle to w czwartek zasuwam do mojego lekarza, pomyślimy co dalej. Póki co przez weekend zostałam ekspertem w tej dziedzinie (zasługa netu) a starania są non-stop.. A bo ja wiem co się może/mogło wydarzyć ?
Dajcie znać co z Waszymi II ???:-) Same tam świętujecie, bez nas ??

hej dziewczyny!
ja po seminarium. mialam szalony weekend.
jeszcze do wtorku mam poseminaryjnych gosci, wiec bede rzadziej zagladac.
@ jeszcze nie przyszla, ale robilam test rano i wyszla jedna kreska, czym rozwiala mi moje nadzieje.
do jutra babeczki!

Witajcie,
Brzózka ja myślę, że skoro @ nie ma to mimo tego testu jeszcze nic nie wiadomo, tak 11 lat temu u mnie było..&&&&&&&&&
Pęcherzyk może przerastać bo np są nieprawidłowe wartości FSH,LH, estradiolu.
Jeśli teraz faktycznie nie pękł to zbadam te hormony i pomyślę co dalej.
Progesteron i prolaktynę badałam i były OK.
Miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama
Witajcie dziewczynki!!!
U mnie dziś Słonko więc jak zawsze - przesyłam Wam słoneczne fluidki :tak:
Muma ja od listopada zaczynam monitoring, więc jestem głodna wiedzy na temat wszystkiego co z tym związane...
Za Was wszystkie trzymam kciuki &&&&&& za II, za brak @ i za złe samopoczucie w pierwszym okresie ciąży ;-)
Lumina pracę masz świetną, mi nigdy nie udało się zrobić pozadnie paznokci...dlatego mam takie jakie mam (łopatkowate;-)). Trzymam kciuki za więcej klientek a babami ze wsi się nie przejmuj, one zawsze tylko dużo mają do powiedzenia - nigdy na temat. A co do temp. to ja się nie wypowiadam, mdłosci to chyba by były jeszcze za wcześnie...ale ja nigdy nie miałam okazji doświadczyć odmiennego stanu, a ze każda kobieta pierwsze poczatki przechodzi inaczej...to kto wie? Wiesz że życzę Ci II..

A ja jakoś dzisiaj się źle czuję, leci mi z nosa, kicham i prycham...
Wczoraj miałam dziwny ból owulacyjny (?) choć z tego wszystkiego zapomniałam jak boli przed @ ... dziś u mnie 33 dc, @brak ale ostatnio pojawiła się w 34 dc. Dziesiejsz temp. 36.9 ale to chyba wina podziębienia (wczoraj miałam 37.2).

Do góry