reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no to i ja się witam wieczorowo :-)
katiuszka mierzenie tempki o tej porze (19) nic ci nie da i na pewno nie sugeruj się nią no chyba że spałaś właśnie ze trzy godzinki ;-) i spokojnie musisz uzbroić się w cierpliwość - trzymam kciuki &&&
zuzanko super pęcherzyk :tak: a jak do tego jeszcze pregnyl to może akurat się uda naturalnie... &&&
Muma a gdzie relacja z twojego usg :angry:
kok.o dobrze że już jesteś w domu i powoli odzyskujesz równowagę a co do wersji do pracy to może powiedz że jakiś zabieg ginekologiczny to wtedy nie powinni pytać o szczegóły :tak: czekamy tu na ciebie niecierpliwie i nie zwlekaj zbyt długo bo podobnie jak już tu dziewczyny pisały ja też znam przypadki że około 2 m-ce po...dziewczyny zachodziły i wszystko było ok
Ani@k ja myślę że skoro ty tak czekasz na @ to pewnie się spotkacie za jakieś 9 m-cy ;-)
lumina a nie słyszałaś o przypadkach jak dziewczyny spisywały cykl na straty bo mało przytulanek, bo w złych dniach i w ogóle wszystko nie tak i właśnie wtedy...&&&
Brzózka jak tam?
a u mnie dziś tempka nadal wysoko i brzuch m@łpowo

hej dziewczyny :)
ciezki dzien dzis, bo przygotowania do seminarium pasterskiego, ktore mam caly weekend.
na razie @ nie przyszla, ale nawet jeszcze dzis ni powinna.
Czuje sie dobrze. Nic mi nie dolega dzis.
Wczoraj mnie troche brzuch bolal, ale dzis juz nic.
Wrecz dziwnie tak;)
no ale sie ciesze, bo dobry dzien przez to mialam i duzo porobilam.

Muma jak Twoj pecherzyk?
Mam nadzieje ze juz pekl i teraz sie spotyka z kumplami zolniezami ;))
katiuszka moze jak tak czujesz to faktycznie jestes :)
Ja to juz boje sie skupiac na tym co czuje, bo czlowiek sobie tylko wkreca a pozniej zmora i tak przychodzi ;)

kasia.natka to trzymam...&&&&& ech, mogloby już Ci sie w tym miesiacu poszczescic :) :-) bede mocno trzymac !!
u mnie ok, jak napisalam wyzej. Na razie @ nie przyszla. Do testowania jeszcze troche.
nie spiesze sie.

Brzózko to trzyma kciuki za to seminarium choć nie mam pojęcia na czym to polega :-D
rozumiem cię z tym nakręcaniem bo ja też robię co mogę żeby o tym nie myśleć i nie doszukiwać sie objawów ale jakoś damy radę, co ma być to będzie a co się miało stać to już się stało
trzymam kciuki &&&

ja też się nie spieszę z testowaniem i mam nadzieję że nam obu w końcu się uda!!!

Witam kobietki!!!
Noo aleście się rozgadały wczoraj późnym wieczorkiem, a ja około20 wyłączyłam kompa, bo widziałam, że cicho się zrobiło i jakoś tak pusto. A tu parę godzin później już gwarno:-)
kasia.natka, z moją wczorajszą temp, to ja tak właśnie myślałam,że nic mi nie da takie mierzenie. No ale jak ja taka nie zdyscyplinowana jestem, to mierzę sobie kiedy sobie przypomnę. Ale teraz to i tak nic z tego, zostaje tylko czekanie. A Ty ile masz do testowania??? Bo brzózka to już lada dzień.
zuzanko, jak tam??? przytulanki były wczoraj???;-)jak tak, to zaciskam wszystko co mogę, żeby były owocne!!!!!!!!!!!!!!!!
kok.o, kasia.natka ma rację, powiedz,że miałaś zabieg, a ludzie w pracy jak są na tyle inteligentni i taktowni, to powinno im to wystrczyć i nie bedą się dopytywać. Ja bym tak zrobiła.
Oki, idę na jakieś śniadanko.
Aha, mierzę temp!!! jeszcze nie wstałam z łoźka, to dobry moment no i póki co, to 36,8. Lekko spadła po owulacji, ale nie sugaruję się tym, bo nie mierzę systematycznie. Co ma być, to będzie. No i pobolewa mnie nadal. Wczoraj jak zamilkłyście, to ja poczytałam inne fora, i na jednym dziewczyny pisały własnie, że miały takie bóle i gin powiedział, że to po jajeczkowaniu, a za parę dni okazało się, że były w ciąży i ten ból swiadczył o zagnieżdżaniu się zarodka. No zobaczymy czy i ja potwierdzę tą opinię:-)
Do poźniej Kobietki!!!!! Miłej soboty dla wszystkich!!!!

witam dziewczyny , dziś taki ładny dzień a ja sama , już mam dosyć tej samotności

kasia.natka - oj czytałam i słyszałam że wszystko się może udać ,
a ja dziś czekam na @ , jak dziś nie przyjdzie to jutro test ale raczej przyjdzie bo wszystko na to wskazuje

witam Was moje drogie,

katiuszka79
nie było przytulanek,dzisiaj wieczorem zastrzyk biorę i dzisiaj przytulanki ostre będą ;-)u nas ładna pogoda słonko świeci w sam raz na sprzątanie jesienne ;-) i kciuki &&&&&&&&&&&&&

lumina,brzózka,kasia.natka a ja trzymam kciuki za II kreski :-)&&&&&&&&&&&&&&

Dobry wieczór kobietki!!! Ale tu dzisiaj pusto...aż echo słychać:-)
lumina, i jak tam? @ nie przyszła??? No to czekamy na jutrzejsze 2 kreseczki!!!!
No i gdzie ta brzózka!!!! Powinna już testować!!! Jak tylko zrobisz pisz nam tu zaraz, no któraś w końcu musi zacząć,nie????!!!
zuzanka, no to nie zagadujemy Cie, jak dziś przytulanki,to do dzieła!!! i za około 2 tyg testowanie i kibicowanie!!!
A ja niedawno wróciłam od szwagierki, zaprosili nas na placki ziemniaczane i mnie częstowali podwójnie,że niby mam jeść za dwoje:-) noo fajnie by było...ale jak sie okaże, że jednak nie, to tak dziwnie się przyznać,że znowu nic. Czasem myślę, że niepotrzebnie się przyznałam, że pracujemy nad dzidzią...bo teraz tylko "no już jesteś w tej ciąży???". Ale nie spodziewaliśmy się, że to nie takie hop-siup!!! Oby do piątku!!!!!

reklama
witam wieczorowo :-)
zuzankno to tu forumowe kciuki zaciśnięte a wy działajcie &&& i nawet mi tu już dziś nie zaglądaj :p no i oczywiście (nie)dziękuję za &
lumina i jak? przecież ja tu czekam na wieści :wściekła/y: przylazła czy nie...&&&
katiuszka ja sama nie wiem bo ze strachu to się nawet testu boję ale tak wstępnie nastawiam się że jak do poniedziałku @ nie przylezie to chyba siknę...a może beta...

Do góry