reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

widzę że tu dziś dużo pozytywnej energii - super
u mnie dziś 5. dzień wyższej tempki i to daję mi nadzieję więc całkiem możliwe kochane że dołącze do was z testowaniem oczywiście o ile @ wcześniej nie przyjdzie
wink2.gif

dużo słońca na weekend

reklama
Weekend się kończy...znów do pracy...
kok.o daj nam znać co u Ciebie, tak jak Brzózka napisała jesteśmy tu po to żeby Cię choć troszkę wspomóc.
Ja jutro po pracy zasuwam na monitoring pierwszy raz, ciekawe co tam zobaczy i czy mnie tym nie wkurzy jeszcze bardziej.
Zdam relację jutro wieczorem.

Brzózko nie chce się spieszyć z testowaniem więc póki co czekam żeby @ NIEprzyszła i ewentualnie może jak nie przyjdzie do 26....
Muma trzymam kciuki żebyś dowiedziała się jutro że pęcherzyk pięknie rośnie a który i z ilu masz dc
kok.o my tu wszystkie serduszkami jesteśmy z tobą :-(

No zasypiam... Jest ciemno jakoś a tu trzeba się zabierać do pracy.
Ale nam się szykuje ekscytujący początek przyszłego tygodnia, wszystkie testują, posypią się II :-):-)
Trzymam za wszystkie Was kciuki &&&&&, pozdrawiam poniedziałkowo ;-)

ja dopiero w sobote testuje jak nie będzie @ wrednej ale nie robię sobie żadnych złudnych nadziei bo pewnie znowu się zawiodę

po weekendzie jestem przybita bo spędziłam go sama , nie chciało mi się jechać do rodziny bo znowu by smęcili nade mną że ja taka sama ,biedna - użalać to się wolę nad sobą sama i nie potrzebuje tego a wiem że by tak było gdybym pojechała ,
w ogóle to my mamy jakąs dziwną tą rodzinę , bo co niektórzy to przyjeżdżają jak tylko mają swoją potrzebę a tak to zapominają o mnie a drudzy tacy co właśnie bliżej mieszkają to mają chyba do mnie żal że puściłam mojego do tej pracy i stąd te smęcenia i żale , a nikt nie myśli że z czegoś trzeba żyć , nie rozumiem takich kobiet co męża trzyma w domu na siłę choćby miał 800 zł tylko przynieść wypłaty , przecież za to się nie da żyć ...

jeszcze 2 tygodnie muszę wytrzymać , potem mąż ma mieć pracę bliżej to co weekend już będzie w domu

u mnie słoneczko się przebija przez chmury - chyba się wypogodzi a rano padało

lumina ja też się teraz przekonuję , że ludzie (i niestety włączam w to rodzinę...) są obok kiedy czegoś potrzebują..
Dlatego fajnie, że masz męża i że się kochacie a niedługo już będzie was troje. Pewnie, że nie da się wyżyć za parę złotych, ale jesli juz potem co weekend będzie w domu to super:-) Powiem Ci, że ja to bym czasem tak chciała, mieć święty spokoj w tygodniu i tylko na weekend M, nie musiałabym gotować, na pewno byłabym chudsza...;-) Uszy do góry i czekamy na Twoje II :-)

reklama
Muma - ja mam spokój od gotowania ale i tak nie schudnę bo zajadam tą samotność

a właśnie sobie uświadomiłam że łupie mnie w dolnym odcinku kręgosłupa i schylić się nie mogę , apetyt mam prze-ogromy i chyba zawitało do mnie PMS

Ostatnia edycja:
Do góry