reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma - a widzisz ja mam odwrotnie, zazwyczaj mam nadmiar wolnego czasu i czasem mnie trzaska bo nie wiem co ze sobą zrobić , dorbiam sobie tylko i to teraz na czarno bo nie było mnie stać na ZUs i bez sensu było pracować i oddawać wszystko zusowi , troche mnie to męczy ale w tym kraju jakoś trzeba walczyć o przetrwanie , moim marzeniem było mieć legalny biznes ale przez lenistwo urzędników stało się jak stało

Będę testować tak 26- 27 września ale nie robię sobie nadziei wielkich - no bo mi by się miało udać ? nie wierzę zupełnie w to , cały czas myślę że tak koło 35 urodzin urodzę

kasia.natka - ja też czasem mam pokręcony cykl i nie ma dni płodnych ale jak są to nie ma siły ich nie przeoczyć, nawet jajnik mnie wtedy pobolewa

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia.natka rzeczywiście brzmi chłodno...ale lepiej chłodno niż z "postradanymi zmysłami". Za kciuki (nie)dziękuję ;-)
Muma mogę sobie tylko wyobrazić jak to jest być w domku z Dzieciaczkiem :-) a co do życia zawodowego, raz na wozie raz pod wozem. Życzę więcej razy na wozie :-)
Brzózka 3mam kciki i życzę abyś czuła się źle przez następne 3-4 miesiące i aby to nie była endo. tylko II !!!
Lumina nie mów tak!!!!:no:Moje życzenia dla Ciebie: będziesz testować 27 lub 28 września i oznajmisz tu na forum że to II!!!!!&&&&&&&

Acha to już wszystko wiem, za 2 tygodnie mamy 2 x II :-)
Brzózka bądź dzielna kochanie , to na pewno nie endo, jakie tam endo , no chyba, że taka mała Endorfinka radosna ;-)
Mówię Wam, się doczekamy wszystkie, kto wie może już na Święta będziemy mieć fasoleczki swoje ,
buziaki :-)

hej laseczki :-)
Muma mam nadzieję że dałaś radę z tą pracą a monitoring to dobra decyzja ja też pójdę jak się teraz nie uda
Brzózko a może ten ból to owu :tak: trzymam kciuki mocno &&& i mam nadzieję że nie próżnujecie z mężem ;-)
lumina mnie też się zdarzają dodatkowe objawy typu ból jajników ale gwarancji nie mam więc żyję nadzieją a za ciebie kochana trzymam kciuki za wszystkich sił więc proszę mi tu pesymizmu nie rozsiewać :no: ale skoro masz płodne teraz to pewnie i hormony buzują :tak:
Ani@k masz rację i dlatego napisałam że ci zazdroszczę bo mnie coś ostatnio nie wychodzi trzymanie dystansu...
a u mnie kochane tempka skoczyła :happy2: więc znów jest nadzieja i trzymam się jej rękami i nogami...trzymajcie kciuki proszę

dzięki dziewczyny za wsparcie :-) dobrze że jest to forum :-)

dni płodne mi się już skończyły i pogoda u mnie ponura więc humor taki średni :-(

reklama
Hej :-)
No pewnie, że dobrze , że jest forum.... Ja nie opowiadam nikomu o moich staraniach, w pracy nikt nie wie , w domu tylko M i córcia , mama i teściowa dowiedzą się jak już będzie i będzie pewne. Tylko tutaj można się zwierzyć ze swoich zeschizowań;-)
Brzózka bardzo cieszę się, że nie odpuściłaś :-)
lumina no muszą się dni płodne skończyć, żeby doczekać się II, trzymam już kciuki za Ciebie :-)
kasia.natkau mnie też tak naprawdę coraz gorzej z dystansem, wkurza mnie praca, wkurzają mnie codzienne sprawy, rozsądna jestem przecież i nawet dziecko mam ... ale tak baaaaaaaaaardzo bym już chciała i tak bardzo się boję tego monitoringu.. Co będzie to będzie, zobaczymy..
Bionda gdzie TY ?? ;-)
miłego dnia Dziewczynki

Do góry