Muma - a widzisz ja mam odwrotnie, zazwyczaj mam nadmiar wolnego czasu i czasem mnie trzaska bo nie wiem co ze sobą zrobić , dorbiam sobie tylko i to teraz na czarno bo nie było mnie stać na ZUs i bez sensu było pracować i oddawać wszystko zusowi , troche mnie to męczy ale w tym kraju jakoś trzeba walczyć o przetrwanie , moim marzeniem było mieć legalny biznes ale przez lenistwo urzędników stało się jak stało
Będę testować tak 26- 27 września ale nie robię sobie nadziei wielkich - no bo mi by się miało udać ? nie wierzę zupełnie w to , cały czas myślę że tak koło 35 urodzin urodzę
kasia.natka - ja też czasem mam pokręcony cykl i nie ma dni płodnych ale jak są to nie ma siły ich nie przeoczyć, nawet jajnik mnie wtedy pobolewa
Będę testować tak 26- 27 września ale nie robię sobie nadziei wielkich - no bo mi by się miało udać ? nie wierzę zupełnie w to , cały czas myślę że tak koło 35 urodzin urodzę
kasia.natka - ja też czasem mam pokręcony cykl i nie ma dni płodnych ale jak są to nie ma siły ich nie przeoczyć, nawet jajnik mnie wtedy pobolewa
Ostatnia edycja: