reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

O! widzisz Muma, grunt to dobre i pozytywne podejście do tematu :-) data piękna więc do dzieła &&&
Brzózka to działaj bo to już gorący okres się zaczyna u ciebie &&&

reklama
Ja byłam raz na tym monitoringu i wtedy mąż zaczął tą pracę w delegacji więc nie chodziłam już potem dlatego mogę się mylić co do tego na czym to polega

przyszły mi te dni płodne jednak :-D i jestem cała prze-szczęśliwa bo akurat małżonek zjechał więc było celowanie :-) i jak co to za 2 - 3 tygodnie będę testować

Brawo lumina :-):-) Dzielna dziewczynka :-) To trzymam kciuki teraz &&&&
A ja zamówiłam nowe testy owu , polecane tu na forum, skoczę w tym mcu na monitoring żeby zobaczyć czy moje pęcherzyki pękają i do czegoś się nadają a M. zapisuję na badania. Tak łatwo się nie poddamy , o nie :-)
Miłego dnia wszystkim życzę.

lumina dobrze pisałaś o tym monitoringu że to usg ja tylko sprostowałam że na pewno nie jednorazowe :tak: super że masz płodne więc działaj działaj &&& a jak to stwierdziłaś?
Muma trzymam kciuki za badania &&&

Muma to zes sobie wyliczyla ;))
trzymam kciuki aby sie udalo!
Ja tam jakos opadam z sil w tym temacie. Chyba jestem malo cieprliwa.
Ale za Was kochane trzymam kciuki mocno mocno

Witajcie Dziewczyny, dawno mnie tu nie było ;-)ale staram się dość regularnie czytać...
Poluzowałam...i to na całego...
Jedyne co robię to "wsłu****ę" się w moje ciało...ale bardziej z tego powodu, że chcę więcej się o sobie dowiedzieć. Przytulanki zaczęłam traktować jak "zachcianki" a nie jak "mus bo to właśnie ten czas". Zajęłam się badaniami tarczycowymi, nie widzę już tyle ciężarnych...co będzie to będzie. I tak chyba nie mam tylee mocy co Stwórca. Niech On mną (nami) kieruje. Ja odpoczywam. Wydoroślałam?:confused:
Życzę II jak i spokoju. Bo spokoju właśnie nam brakuje.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy po 30-stce:-)

Ani@k zazdroszczę ci takiego "chłodnego" podejścia do tematu i trzymam kciuki za ciebie
lumina zazdroszczę że tak wyraźnych dni płodnych, ja tam nie jestem pewna kiedy mam a dodatkowo nie zawsze mam :-(

Witajcie :-)
kasia.natka ja też nie mam wyraźnych dni płodnych, gdyby nie fakt, że mam regularne @ i do tego wspomagam się testami to miałabym problem .. A kto wie, moze tez nie zawsze jest owulacja. Zaczynam teraz od pn monitoring to się okaże tym razem.
Brzózka, lumina kiedy testujecie , kiedy wzmocnić &&& ???
Ani@kmnie na pewno brakuje spokoju ale niestety w związku z życiem zawodowym... Okres kiedy siedziałam z córką w domu (1rok i 9 mcy) to najpiękniejszy czas w moim życiu był.
Poza tym mam duuuużo pracy ale wcale w związku z tym nie myślę jakoś mniej o sprawie ;-) Dookoła wszyscy w ciąży, nawet w serialach;-)
Dzisiaj to w ogóle zaraz zasnę nad papierami, lecę na kawkę, papa.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
ja prosze kciuki bo od wczoraj bardzo sie zle czuje :(
Mam nadzieje, ze to nie endometrioza wraca juz tak szybko do mnie...
Wczoraj mnie tak bolal brzuch ze nie mialam sil dojsc do domu. Wpadlam do lazienki i musialam cala sie rozebrac zeby nie zemdlec.
Wczoraj tez mialam 16dc i owulacje. I nie wiem o co chodzi. Ale bol byl jak przy endo kiedys. Lekarz dawal mi pol roku. jeszcze mi zostal miesiac. mam ogromna nadzieje ze to pasudztwo tak szybko nie wroci :(
Muma do testowania to jeszcze sporo mi zostalo, ze dwa tyg prawie. Na razie staranka, choc powiem Wam ze z takim bolem to zadna frajda :(

Do góry