reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tak grunt to dobre nastawienie
a ja się cieszę bo mąż przyjedzie do mnie na weekend :-) stęskniony po całym tygodniu :-):wink: także wszelka depresja mi przejdzie ...

reklama
dobrze dobrze dziewczynki, bardzo mie sie podobaja wasze nastroje!!! ja jutro jade z mezusiem nad jeziorko :-) strasznie sie ciesze i prosze o &&&
wroce we wtorek to sie odezwe a wy dzialajcie i piszcie :tak: zebym miala co czytac jak wroce!!!
trzymam &&& za wszystkie

halo jest tu kto ?
mnie dziś znowu zmęczenie dopadło , już sama nie wiem czy to od tarczycy ? ostatnio badałam tsh i ft4 - 14 marca i biorę euthyrox od pół roku ale znowu gorzej się czuję , spać mi się chce w dzień, w nocy nie sypiam dobrze , ciężko mi funkcjonować ,
nie wiem czy znowu zrobić badania ? czy od marca już by się coś zmieniło ? pogorszyło w tak krótkim czasie ?

witajcie kobietki, wrocilam :-)
bylo super!!! polecam wszystkim :tak:
no i za raz ide na usg i dowiem sie czy pecherzyk laskawie pekl...strasznie sie denerwuje :-(
trzymajcie &&& MOCNO!!!

Cześć Kasiu !!! Jak tam po weekendzie wypoczęta i opalona ? Koniecznie daj nam znać jak tam Twój pęcherzyk czy posłusznie pękł. Trzymam kciuki !!!
Ja jestem obecnie w 23 dc a cykle mam 26 dniowe. Nie mam ciążowych objawów. Z ciekawości robiłam test ( czułość 10) i niestety negatywny... czyli kolejny zmarnowany cykl. W następnym robię badania hormonalne i może tak jak Ty umówię się na monitoring... bo już sama nie wiem co robić...wszystkiego się odechciewa.
Lumina jak też tak mam często, że jestem zmęczona i zaraz po pracy śpię. Ale chyba tak reaguje na stres...

czesc Jolka :-) wyjazd super-wypoczeta, opalona i z zastrzykiem energii wiec polecam :tak:
wczorajsze usg-pecherzyka brak, sluzowka jak po owu, dodatkowo bol ktory mialam uznaje za owulacyjny wiec diagnoza "prawdopodobienstwo owulacji"
biore dupka no i zobaczymy (trzymajcie &&& mocno)
a co do ciebie to mysle ze przy tak krotkich cyklach nie ma co testowac przed terminem!!! pospieszylas sie kochana i tylko sie zdolowalas-a wiesz kiedy mialas owu? moim zdaniem musisz jeszcze poczekac a objawow wcale nie musisz mniec wiec trzymam &&& mocno

Oj Kasiu, może i my wybierzemy się choćby na weekend, odpocząć od tego wszystkiego... chociaż teraz jesteśmy na etapie wykańczania domku i nie bardzo są fundusze. W dodatku przyszedł nam pierwszy rachunek za gaz -3000 bo ogrzewaliśmy domek zimą, kiedy jeszcze były ekipy budowlane i wszystko było nieszczelne.

Według testów owulacyjnych i temperatury, owulację miałam 23 dc.... ale jestem przekonana, że nic z tego nie będzie :((

Oczywiście trzymam kciukasy za owocne i przyjemne starania ;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jolka kochana to przecież jesli owu rzeczywiscie byla w 23 dc to czy dobrze rozumiem ze testowalas w tym samym dniu :eek:
a co do wyjazdu no to wiadomo wszystko w miare mozliwosci ale mam nadzieje ze i wam sie uda :-)

reklama
Oj pomyłka w pisowni owu była 13 dc.:zawstydzona/y:Czyli testowałam 10 dni po owulacji...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry