reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaaaaaaa to co innego :-D tak myslalam ze to jakas pomylka ale i tak uwazam ze za wczesnie :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
fakt może to i stres ? albo nuda , nie poszłam jednak do tego lekarza bo nie chce być uznana za hipohondryka a jak wziełam sie za jakąś pracę to mi spanie przeszło

sama widzisz lumina ze im mniej czlowiek robi tym bardziej mu sie nie chce :tak:... no dziwnie to brzmi ale tak jest-mam na to swietny przyklad z pracy, im wiecej jest ludzi tym wiekszy power do pracy mimo ze potem jest sie mega zmeczonym a jak nudy przez pol dnia to potem juz sie nawet ruszyc nie che jak ktos przyjdzie
wiec super ze szukasz sobie jakiegos zajecia!!! tak trzymaj

witaj Juliana :-) trzymam mocno kciuki zeby szybko udalo ci sie zafasolkowac no i ja wciaz szukam chetnych do rozkrecenia tego watku :tak: bezskutecznie :-(

to ja bardzo chetnie Ci pomoge, bo tez jestem po 30 i to sporo ;))
35 już stuknelo a dzieciatka na razie nie ma.
Wlasnie zaraz ide zrobic test owu z nadzieja ;)
Ja dopiero staram sie na dobre od 2 miesiecy, ale cale lata starac sie nie moglam ze wzgledu na endometrioze.
I wlasciwie pogodzilam sie z tym, ze dzieci miec nie moge, ale pozniej lekarz powiedzial, ze teraz to nawet moge sie potarac.
No i rozbudzil we mnie na nowo nadzieje i sama nie wiem czy mu dziekowac czy zalowac.
Pierwszy test cazowy nieudany bardzo mocno przezylam.
Teraz staram sie nie myslec o tym wogole. Zajmuje sie innymi sprawami.
Robie minimum, tescik, zazeram od kilku mies. kwas i dobrze sie odzywiam i tyle.
Moze kiedys bede miala to szczescie i napisze ze nam tez sie udalo :)
Poki co staraczką jestem i to starą staraczką :-D

reklama
witaj Brzózka :-) fajnie ze do nas dolaczasz i mam nadzieje ze cos zacznie sie tu dziac :tak:
trzymam mocno kciuki za ciebie &&& a z ta "staroscia" to nie przesadzaj kochana :no:
mysle ze nie masz czego zalowac, moze tak wlasnie mialo byc i teraz sie uda!!! ja staram sie myslec pozytywnie :happy2:

Do góry