reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No jestem jestem
Trza bylo troche porabotac. Do mnie dzis malpa zawitala, brzunio z deka nawala.....ale co tam - weekend:, w sensie dlugi weekend bo poniedzialek jest tutaj wolny)))))))))))))
A pozniej piatek jest wolny:)))))))))))))))))))))

Juz sie doczekac nie moge wtorku i wizyty. Jakies depresje mnie biora ostatnio.

Lolitka, a ja myślałam, że to Polska przoduje w wolnych dniach od pracy? A co to, w Hamletowej ojczyźnie też? Co chwila jakieś wolne???:-D

Nie daj się depresji, bądź twarda jak zawsze!! I z nadzieją czekaj na wizytę, poznasz wtedy termin, prawda?
Niedługo @ pójdzie precz! (Przyślij ją do mnie....ja tak za nią tęsknię, że sobie nie wyobrażasz.........)

reklama
No kurna mysle ze nie poznam zadnego terminu jeszcze. Znajac ich zaplon to Bog wie kiedy bede wiedziala.

A ja teraz juz w domku siedze i browca pije. Ty mnie tu nie gadaj ze oni w dniach wolnych przoduja. Se wyobrazasz: to bedzie moj ostatni dzien wolny do....Bozego Narodzenia :szok::szok: Se strzelili kilka holidejow z maja, wiec odpoczywaja niz pracuja - a pozniej sahara az do grudnia. No poje...lo ich mocno tak sobie rok urzadzic

A malpice bierz ode mnie precz. Nie cierpie...

Lolitko, o kurcze, tylko Cię tym pytankiem o wolne bardziej podminowałam!!! Nie chciałam....:zawstydzona/y:No, ale faktycznie, głupio to sobie urządzili.
Ja jednak mam nadzieję, że wkrótce już czas nie będzie się Tobie tak dłużył, bo ja mimo wszystko czuję, że już "wezmą Was na warsztat" /sorry za kolokwializm/. Czyli tak jak byś chciała. Lolitko droga, jesteś już bliżej niż dalej:tak:

Znalazłam złoty środek na siebie, tzn. jak schudnąć. Nie wiem, jak długo wytrzymam na nudnych brzuszkach, dlatego postanowiłam znaleźć formę, która najbardziej by mi odpowiadała. Jestem sama w domu, więc puściłam sobie prawie na maxa ulubione kawałki i sobie poskakałam:laugh2::sorry: Pokręciłam czym trzeba, pomachałam rękoma i nogami i zziajałam się jak nie wiem co! I chyba jednak o to chodzi, żeby mieć przy tym szpas. Przy okazji spaliłam kaloryczny obiadek (smażony syr z frytkami, z sałatą pomidorami, papryką i ogórkami:-p:zawstydzona/y:), więc wyrzuty sumienia zmalały:happy:. Mam też cichą nadzieję, że szybciej przygnam tak @ do siebie:happy:

Kochana

I wlasnie o to chodzi...zeby robic cwiczenia ktore sie lubi. Zdradze Ci swoj sekret - ja lubie sama tanczyc w pokoju :-D Mam swoj pokoj do tanczenia, zamykam sie i puszczam muze i se tancze, wyskacze, tylkiem pokrece - i wsie miesnie pracuja

A z terminem - zobaczymy. Bede 3mac wariatke za slowo: ma byc sierpien :crazy:

Dzięki za sekret ;-) Jak wysłałam tego posta, to sobie zaraz pomyślałam, że może mnie wyśmiejecie, że wariuję:laugh2::laugh2::laugh2: A tak, to jesteśmy już dwie;-)

Spoko jest. Co mamy wysmiac. Jak trza to trza...Ja tak od malego sie zasze wyginalam - i sie wygielam za duzo az mi sie mozg zlansowal na starosc:-)

No, właśnie, ja też od małego tańczyć lubiłam. I to po swojemu, bo do uczenia się kroków, to niestety talentu nie mam:zawstydzona/y: Najwięcej i najczęściej skakałam do swoich kawałków jak byłam nastolatkiem - burza hormonów i te sprawy;-) No i co - nie wiedziałam wtedy, co to kłopoty z linią i odchudzanie. Coś w tym jest!

Ejże, " na starość"? Tyle czasu przekonywałyśmy Dagamit, że 30tka to nie starość, a Ty mi tutaj ze starością wyskakujesz?????

Ostatnia edycja:
Hehehe....no juz sie poprawiam.
Wkroczylam w "dojrzala mlodziez":))).....

Ja se w tamtym roku kurs salsy ze swoim zapodalam. Bylo super - caly rok. Chyba zapiszemy sie znowu jak nie zafasolkuje na "wyzszy" stopien zaawansowania

Lolitka wspolczuje @.... u mnie wlasnie dobiega konca i zabieramy sie od poniedzialku do roboty :tak:
To chyba u nas jest lepiej... przynajmniej te swieta sa rzolozone przez caly rok...

Alisa a ja dzis wydrukowalam diety dal grup krwi... i sie zalamalam :-:)szok: nie moge pic kawy :wściekła/y::szok::wściekła/y:
No i ja tez moge dolaczyc do Was.... tez od czasu do czasu lubie "poszalec" w pokoju i powyginac sie :-D

A wogole to o jakiej starosci Wy piszecie!!!!! Przeciez My OSIEMNASTKI!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
Super, salsa! A na mnie szkoda kasy, bo mylę ręce i nogi, choć poczucie rytmu wg mnie mam:-D

Do góry