Ano....Wlasnie sbie nalesniki robimy - mniammiiii
A pozniej tarta jablkowa
Wczoraj steperk wyprobowalam i bylo super. Troche mnie miesniaki bola, ale przejdzie
A mogłabyś mi podrzucić takiego naleśniczka i kawałek tarty, bo właśnie kawkę sobię zrobiłam?:-) Ja na stole mam tylko czekoladę, ale od niej muszę uciekać z daleka:-(Jak kiedyś zjadłam KitKat (taki batonik z dużą ilością czekolady) to miałam przez ponad tydzień problem
A ja tak bardzo lubię czekoladę z orzechami laskowymi i orzechy w czekoladzie z milki
Ale ta tarta jabłkowa to całkiem pyszny pomysł
Zreszą jak przychodzą do mnie koleżanki, któe wiecznie się odchudzają to nawet mojej szarlotce się nie oprą (to moje ulubione ciasto), bo im zawsze tłumaczę, że to bardzo wytrawne ciasto i od niego nic im nie przybędzie:-)
Eschenbach lolitka ma rację. Rzeczywiście problem musi tkwić w tym co jesz. Słyszałam też, że każda grupa krwi ma odpowiednie produkty od których można przytyć lub wręcz przeciwnie-utrzymać prawidłową dietę. Możesz o tym w necie poczytać. Ja jednak proponuję, żebyś sama sprawdziła jakie produkty ci pasują, a które "blokują". Ja np ostatnio wyczaiłam, że ryż mnie totalnie zatyka. No i choć go lubię muszę go ograniczyć :-( Co do czekolady to o tym wiem już dawno choć czasami nie umiem się oprzeć
A wogóle pomimo, że wagę mam w miarę to problemy z wizytami w wc okropne. Wiecznie muszę myśleć co jem i ewentualnie co powinnam zjeść, żeby siępozbyć niechcianych ładunków;-) Jakby, która miała z tym problem to służę pomocą. Już tyle rzeczy przetestowałam, że może będę mogła którejś z was pomóc