reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie poswiatecznie :-)

Netula na pewno sie uda :tak::tak::tak:

Goryczka zatrudnij do mierzenia tempki swojego faceta..... moj maz czuwa nad tym zeby mierzyc tempke codziennie o tej samej godzinie. Budzi mnie, podaje termometr i potem odczytuje ta tempke (czesto rowniez on ja zapisuje na wykresie).
A obserwacje robie sama.... moze jeszcze nie sa zbyt dokladne i systematyczne ale staram sie...
Zapraszam na 28 dni. Jest tam duzo dziewczyn i na pewno pomoga Ci w interpretacji!!!

reklama
witam i chetnie do was dolacze
mam 34 lata, polroczny staz malzenski i obecnie 4 cykl staran o bobaska
przebadalismy sie wzdluz i w szerz i wyglada na to ze wszystko jest ok, co prawda nie sprawdzalam jajowodow, ale dalam sobie czas do czerwca i jak sie nie uda pomysle o zbadaniu droznosci
przyznaje sie bez bicia ze choc to dopiero 4 cykl staran to dla mnie to az 4 i za kazdym razem jak dostaje @ to mam dola
:-(

Ostatnia edycja:
moni_ika Witaj:happy::-):happy:

Wiem coś o tym, u mnie tak samo 3 miesiąc starań i nic. Kiedyś myślałam że zajście w ciąże to prosta sprawa a teraz widzę że nie takie hop-siup. Tym bardziej że jesteśmy już po 30-stce. I to dodatkowo stresuje, wiadomo organizm już nie taki sam jak u 20-stki.
Wiem co czujesz, ja też mam doła co miesiąc, ale nie możemy się poddawać… :-):tak:

P.S. Dziewczyny gdzie wy pouciekałyście że tu takie pustki na 30-stkach:-p:-)

Witam z rana, pogoda do d…py, ciągle pada ehh… nic się nie chce przez to…:baffled::-:)baffled:
moni_ika a ty skąd w ogóle jesteś?
Pozdrówka staraczki :-)

bajeczka ja jestem z mazur, a dokladniej z olsztyna
u nas dzisiaj piekna pogoda, sloneczko

ale tu cichutko ..... gdzie sie wszystkie staraczki podzialy .....

ano cichutko.. ja dzis rano zatestowalam i blada kreseczka sie pojawila. Al niestety w poludnie zaczelam plamic.. Jutro odbieram wynik bety i zobacze co z tym fantem dalej poczac

ano cichutko.. ja dzis rano zatestowalam i blada kreseczka sie pojawila. Al niestety w poludnie zaczelam plamic.. Jutro odbieram wynik bety i zobacze co z tym fantem dalej poczac
plamienia moga sie pojawiac, w razie potrzeby lekarz moze przepisac duphaston
tymczasem trzymam kciuki zeby beta byla oooogromna:tak::tak:

reklama
Do góry