reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
No ja też mam taka nadzieje, ze chociaż w tym roku się uda.
Jak to u was było dziewczyny, czemu dopiero dziecko po 30-stce??
U mnie było tak że poznałam mojego męża jak miałam 25 lat, potem wyjechaliśmy do UK, zaczęliśmy się "dorabiać" i czas tak poleciał że ja już 32 kończę i bobasa nie ma :-)
A poza tym jakoś wogóle nie czuje się na swój wiek, i dopiero teraz naprawdę wiem że jestem gotowa zostać mamusią, i wiem ze mam na to warunki, bo o to nam głównie chodziło...

Dzien Dobry!!!

Bajeczka u mnie tak zeszlo.... slub bralam w wieku 27 lat, pozniej mieszkanie, urzadzanie itp.... a teraz jak zrobilismy badania to sie okazalo ze to wcale nie prosta sprawa :-(

Witam z rana :-)

U nas pogoda paskudna, mieliśmy na jakąś wycieczkę jechać a tu nic z tego. Pozostaje mi chyba zagonić M do łóżeczka:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Może coś z tego wyjdzie :-p

Eschenbach teraz jak już kolejny miesiąc się staram, to sobie myślę że mogłam tyle nie czekać. Ale z drugiej strony teraz wiem że mamy już własny kąt, mamy stalą pracę i przede wszystkim ja teraz naprawdę czuję że jestem gotowa...
Będzie dobrze :tak:

ja slubowalam majac 30 lat i odrazu wzielismy sie za staranka..niestety los chcial inaczej i jedna ciaze stracilam.. Od roku staramy sie o kolejna i coraz to nowe przeszkody medyczne sie pojawiaja...a nadzieja slabnie:(

(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

Na Wielkanoc od króliczka,
niech Ci wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
by mieć wszystko inne w tyle.

Do zobaczenia po Świętach, życzę Wam fasolek poświątecznych oczywiście ;-):-):tak::-)

Odezwe sie po Swietach bo mam ograniczony dostep do neta obecnie

Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Swiat Wielkiej Nocy zycze WSZYSTKIM trzydziestkom!!!!

Goryczka sprobuj mierzyc tempke i poobserwowac sluz. Samo liczenie moze wprowadzac Cie w blad.... skad mozesz wiedziec kiedy masz dni plodne?? Tempka ulatwi Ci to.
Ja mam konto na 28 dni i tam sie ucze...
Zapraszam :tak:
Przede wszystkim - WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Jeśli chodzi o obserwację i mierzenie temperatury to nie wiem czy dam radę...jeśli chodzi o systematyczność. Jestem raczej roztrzepana, zawsze wstaję 10 min po budziku i zawsze mam mało czasu. Wiem, że robiłabym to dla siebie i dla ułatwienia sobie w pewnym sensie starań. Ale ja chyba nie będę umiała... :( Buuuuu

reklama
ja troche siebie obserwowalam..ale mi to niewiele dalo...USG pokazalo ze ejdnak nie ma owulki.. szkoda..No ale niebawem leki bede brac to moze sie uda?

Do góry