reklama
Hej,Dziewuszki,
Która z Was jest z okolic Katowic? Może możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego gina?
Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.
Ostatnia edycja:
Goryczka, a jakie testy owu zamówiłaś? Może też się skuszę ;-)
Passingby, witam serdecznie!! Nie jesteś sama w trzymaniu kciuków - my wszystkie niezawodnie trzymamy, aż nas palce bolą
U mnie wciąż jeszcze @ nie ma.... Jak do rana nie przyjdzie, to chyba jutro albo pojutrze zrobię test.....
Miłego weekendu Wam życzę!
Kupiłam testy na allegro za 10 owu + 3 ciążowe zapłaciłam 26,50 zł.
Pierwszą próbę mam za sobą, wczoraj. Druga kreseczka była ledwie widoczna. Nie wiem co o tym sądzić. Druga próba dzisiaj :-)
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Mira to rzeczywiscie nieciekawa historia. Ale wazne ze teraz masz kogos w kim masz oparcie. No i slub w planach... teraz nic tylko musicie wyluzowac i fasolka na pewno sie pojawi
Goryczka to zycze powodzenia w testowaniu
Goryczka to zycze powodzenia w testowaniu
Hej,
Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.
dZIĘKI, MOGŁABYŚ MI PODAĆ ADRES W BYTOMIU I TELEFON KONTAKTOWY? JA CHODZIŁAM DO BODZKA ( BYTOM) U MNIE SIĘ NIE SPRAWDZIŁ, CHOĆ LASKI GO CHWALĄ. POZDRAWIAM
Ostatnia edycja:
ola15
Fanka BB :)
Musi być dobrze i już . To prawda że to nie brasilea soap opera.
Zrobiłam kolejny test. Na 4 dni przed @, cień cienia w zarysie wyraźnym jest nadzieja. To moja pierwsza próba po 10 latach. Byłoby cudnie.
trzymam mocno kciuki:-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Witam kobitki
Coby Wam sie fasolki szybciej pojawily....Zaserduszkujcie z mezczyznami dzisiaj i fasolek wyczekujcie
Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%
Coby Wam sie fasolki szybciej pojawily....Zaserduszkujcie z mezczyznami dzisiaj i fasolek wyczekujcie
Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%
Witam kobitki
Aaaaaaa - teraz wiem czego mi brakuje hihi tylko ze Porterka nie wolno
Milego startu w nowy tydzien dziewczyny ) !!
reklama