reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewuszki,
Która z Was jest z okolic Katowic? Może możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego gina?
Hej,

Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.

Ostatnia edycja:
Goryczka, a jakie testy owu zamówiłaś? Może też się skuszę ;-)

Passingby, witam serdecznie!! Nie jesteś sama w trzymaniu kciuków - my wszystkie niezawodnie trzymamy, aż nas palce bolą :tak::-D

U mnie wciąż jeszcze @ nie ma.... Jak do rana nie przyjdzie, to chyba jutro albo pojutrze zrobię test.....
Miłego weekendu Wam życzę!

Kupiłam testy na allegro za 10 owu + 3 ciążowe zapłaciłam 26,50 zł.
Pierwszą próbę mam za sobą, wczoraj. Druga kreseczka była ledwie widoczna. Nie wiem co o tym sądzić. Druga próba dzisiaj :):-)

Mira to rzeczywiscie nieciekawa historia. Ale wazne ze teraz masz kogos w kim masz oparcie. No i slub w planach... teraz nic tylko musicie wyluzowac i fasolka na pewno sie pojawi :tak:

Goryczka to zycze powodzenia w testowaniu :tak:

Hej,

Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.

dZIĘKI, MOGŁABYŚ MI PODAĆ ADRES W BYTOMIU I TELEFON KONTAKTOWY? JA CHODZIŁAM DO BODZKA ( BYTOM) U MNIE SIĘ NIE SPRAWDZIŁ, CHOĆ LASKI GO CHWALĄ. POZDRAWIAM

Ostatnia edycja:
dziewczyny wszystkiego najlepszego życzę,zdrówka,szczęścia i spełnienia marzeń!!!z okazji dnia kobiet:-)

Witam kobitki

Coby Wam sie fasolki szybciej pojawily....Zaserduszkujcie z mezczyznami dzisiaj i fasolek wyczekujcie

Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze:) Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%:)

Witam kobitki

Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze:) Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%:)

Aaaaaaa - teraz wiem czego mi brakuje hihi tylko ze Porterka nie wolno :(

Milego startu w nowy tydzien dziewczyny :o) !!

reklama
Do góry