reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewuszki,
Która z Was jest z okolic Katowic? Może możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego gina?
Hej,

Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.

Ostatnia edycja:
Goryczka, a jakie testy owu zamówiłaś? Może też się skuszę ;-)

Passingby, witam serdecznie!! Nie jesteś sama w trzymaniu kciuków - my wszystkie niezawodnie trzymamy, aż nas palce bolą :tak::-D

U mnie wciąż jeszcze @ nie ma.... Jak do rana nie przyjdzie, to chyba jutro albo pojutrze zrobię test.....
Miłego weekendu Wam życzę!

Kupiłam testy na allegro za 10 owu + 3 ciążowe zapłaciłam 26,50 zł.
Pierwszą próbę mam za sobą, wczoraj. Druga kreseczka była ledwie widoczna. Nie wiem co o tym sądzić. Druga próba dzisiaj :):-)

Mira to rzeczywiscie nieciekawa historia. Ale wazne ze teraz masz kogos w kim masz oparcie. No i slub w planach... teraz nic tylko musicie wyluzowac i fasolka na pewno sie pojawi :tak:

Goryczka to zycze powodzenia w testowaniu :tak:

Hej,

Mogę polecić - Maciej Ziomek - pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej, prywatnie przyjmuje w Bytomiu ale najprawdopodobniej przyjmuje też z NFZ w przychodni przyszpitalnej /Ruda Śląska./ Chodzę prywatnie, jestem zadowolona. Nie wim czy Tobie przypadnie do gustu ale dużo dziewczyn go chwali.

dZIĘKI, MOGŁABYŚ MI PODAĆ ADRES W BYTOMIU I TELEFON KONTAKTOWY? JA CHODZIŁAM DO BODZKA ( BYTOM) U MNIE SIĘ NIE SPRAWDZIŁ, CHOĆ LASKI GO CHWALĄ. POZDRAWIAM

Ostatnia edycja:
dziewczyny wszystkiego najlepszego życzę,zdrówka,szczęścia i spełnienia marzeń!!!z okazji dnia kobiet:-)

Witam kobitki

Coby Wam sie fasolki szybciej pojawily....Zaserduszkujcie z mezczyznami dzisiaj i fasolek wyczekujcie

Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze:) Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%:)

Witam kobitki

Ja sobie siedze i niezdrowo sie prowadze:) Wlasnie zjadlam ciasto francuskie z kremem, popijalam kawka, pozniej przegryzlam ciasteczkami z orzechem. A juz sie mrozi w lodoweczce Porterek ciemny 7.8%:)

Aaaaaaa - teraz wiem czego mi brakuje hihi tylko ze Porterka nie wolno :(

Milego startu w nowy tydzien dziewczyny :o) !!

reklama
Do góry