alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Gosia zdecydowanie czas tu szybciej leci i lepiej sie z dolkow wychodzi![]()
A ja mogę to tylko potwierdzić. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia zdecydowanie czas tu szybciej leci i lepiej sie z dolkow wychodzi![]()
Dziewczyny
Jak to jest/bylo z Wami ? Dlaczego pierwsze po 30tce ?
Celowo zwlekalyscie czy.....Jakie powody tej nieco pozniejszych staran o fasolke ?
Podzielcie sie....
Lolitka ja dosc pozno poznalam mojego meza... po slubie kupilismy mieszkanie wiec z kasa bylo krucho. Jak stanelismy troche na nogach to zaczelismy sie starac i tak strzelila mi 30-stka :-(
Gdy slucham historii kobiet w naszym wieku, bardzo czesto przewija sie watek odpowiedzialnosci. Czekamy, bo chcemy zeby.... bo bierzemy pelna odpowiedzialnosc.... za siebie, zwiazek, przyszla rodzine... Nie dzialamy "na wariata"
Czy natura nie jest czasami zlosliwa ? Im wiecej chcemy dobrego, tym bardziej jestesmy ukarane (odnosze sie tutaj tylko do macierzynstwa).