reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Dziewczyny!!
Mam 34 lata i od 19 -u miesięcy staramy się o dzidziusia ... narazie z marnym skutkiem:-(. Już od jakiegoś czasu podczytuję Wasz topik, zdecydowałam się napisać, chociaż nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona ...
Pozdrawiam Was serdecznie ...:-)

Cześć laseczka:-)
Widzę że Ty też ze Śląska;-) Oczywiście że Cię przyjmujemy. Warunek jest taki, że masz się często do nas odzywać:tak:Powodzenia w staraniach. Pozdrawiam

reklama
Mira a dlaczego mialybysmy Cie nie przyjac?? Witaj wsrod trzydziestek :tak:

Alisa czekam jutro na dobre wiesci od Ciebie!!! Kciuki dalej zacisniete :tak::tak::tak:

Mira a dlaczego mialybysmy Cie nie przyjac?? Witaj wsrod trzydziestek :tak:

Alisa czekam jutro na dobre wiesci od Ciebie!!! Kciuki dalej zacisniete :tak::tak::tak:
Nawet ja zostałam przyjęta choć czekam na moje trzecie dziecię ;-) Ale u mnie po 30tce wszystko zaczęło się od nowa - nowy związek, nowy mąż i pierwsze maleństwo w tym związku, też wyczekane i poczęte gdy już traciliśmy nadzieję :tak:
Witam Wszystkie nowe 30-tki :-D:-D:-D

reklama
Witaj Mira :) jesteśmy dokładnie w tym samym wieku.
Nie wytrzymam nerwowo i jutro robię test (bobo test niebieski strumieniowy). Piersi chcą mi odpaść, mam na nich żyły jak autostrady, trochę mnie muli do tego od dziś mam zaparcie :)

Jutro pewnie wynik bedzie negatywny ale za bardzo mnie ręce świerzbią :) Niecierpliwa jestem.

Do góry