reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dobry wieczór Kobitki :-)

I ja się witam z Wam słodko :-D:-D:-D Ale niech cholera weźmie tę glukozę, co za paskudztwo! :szok: Że słodkie, to jeszcze jakoś przebolałam, ale miała jeszcze jakiś taki dziwny chemiczny posmak, bleeeee..Potem przez 3 godziny mi się odbijała :baffled: Chodziłam tylko do łazienki, płukałam usta i lizałam cytrynę :-D Ale dało radę, jutro wyniki, mam nadzieję, że krzywa wyjdzie ok :tak: Przy okazji przeczytałam całą książkę :-p
Antilko i jak z położną? Udało Ci się coś załatwić :confused:
Vinniki gratuluję półmetka :happy2: Teraz to już ,,z górki'' ;-):-)
Vonko no widzę, że dzielnie sobie radzisz :tak: Dołączam do prośby Sensi ;-) Kubuś jest na pewno cudny :-) A moja forma jeszcze się jakoś trzyma, chociaż jak długo pochodzę, to już jestem zmęczona, no ale Franek coraz większy i coraz bardziej ruchliwy :-) Więc się nie dziwię i staram się nie przemęczać :tak:

A przed nami długi weekend :-) Będę miała męża 4 dni w domku, ale się cieszę :tak:

Miłego wieczoru :-)

Witam:-)
Cichutko tu dzisiaj, pewnie wszyscy się weekendują;-)
U nas bez zmian brzuch czasami pobolewa i to by było na tyle z objawów zbliżającego się porodu;-)
Aluś z położną niestety wczoraj nie udało mi się spotkać, bo wypadły jej jakieś sprawy rodzinne. Mam dzwonić po 11 listopada.
Oglądnełam właśnie program w którym mówiono o frytkach i nie mogę się opanować, chyba zaraz pójdę do sklepu po mrożone:-p:-D

Witajcie,

A co tu taka cisza??? :szok: Ja myslalam ze od piatku bede miala do nadrobienia kilka stron a tu zaledwie kilka postow....

Jutro wybieram sie na Slowacje na zakupy. Jade do fabryki Ecco po buty bo ponoc sa tam o polowe tansze buty niz u nas. A wczoraj przez pol dnia walczylam z GIMP-em (program do grafiki)... i juz mialam kompa za okno wyrzucic...
A wieczorkiem bylam na wernisazu na Krakowskim Kazimierzu.... A potem znajomi przyjechali na impreze i posiedzialam z nimi do 1....

Sensi wspolczuje takiego babsztyla!!!! A jesli chodzi o podwyzki to ja bym jednak poszla do szefa... skoro sam Ci mowil a poza tym chyba dostajesz taki paseczek z wyplata co miesiac... i tam ladnie powinno byc widac ze placa zasadnicza jest wyzsza niz wczesniej.... Poza tym (u mnie przynajmniej) pracownicy po podwyzce przekazuja sobie info kto ile dostal....
To pewnie Ty nalezysz to jednego z tych osmiu szczesliwcow co zgarneli 50 mln.... :tak:

Vinniki jak spacerki??

Vonko od wesela mojej siostry jakies chorubsko mnie meczy... raz jest lepiej raz gorzej... ale na razie - odpukac - chyba sobie gdzies poszlo :-D:tak:

Aleczku a jak Wam weekend mija?

Antila frytki smakowaly???

Cześć Kobietki:-)
Esch frytki baaaardzo smakowały:tak::-DDo tego był kurczak pieczony i ogóreczki kiszone:-p
U nas nadal, cisza zastanawiam się kiedy pojawią się jakieś objawy zbliżającego porodu:confused:
Mam ambitny plan na dzisiaj, spakować wreszcie torbę do szpitala. Chyba najwyższy czas;-):happy:

Witam :)
mało tutaj pisze
bo jeszcze nie wiem czy sie kwalifikuje na to forum
test mówi jeszcze nie
ja mowie tak mąż mówi tak
to jest 2:1 :)

Objawami ciázy sá u mnie
-cudne samopoczucie
- piękna cera
- marudnosc ( wg meza :))
- i suchość pochwy ( tak ajak przt tabletach anty ... ktore brałam x lat temu)

jeszcze tydzień i mam nadzieje ze do was dołączę ...

Witajcie :-)
Jak tam mija Wam weekend Kochane? Chyba dobrze, bo puściutko tu u nas ;-)
Antilko frytki i kurczaczek mniam :tak: A mój mąż dzisiaj zrobił całą blachę pysznej pizzy, wyszła mu genialna :-) Jak torba, spakowana? ;-) Ostatnio znajomy mi opowiadał, że jego żona spakowała jednego dnia torbę, a w nocy jej wody odeszły :-D
Esch to pochwal się Kochana jutro, co kupiłaś ładnego? ;-) Widzę weekend miałaś aktywny :-)

A my wczoraj byliśmy na nowym Bondzie, potem wpadli do nas znajomi, posiedzieliśmy prawie do 2 :szok: Dzisiaj byliśmy na długim spacerku z psiną, była śliczna pogoda, cieplutko. A jutro jedziemy razem do sklepu/ hurtowni dzieciowej, pooglądamy trochę rzeczy, a może coś już kupimy..?;-)
A! Moja glukoza jak najbardziej w normie, co mnie bardzo cieszy :tak:

Miłej niedzieli :-)

Calineczkozbajki mam nadzieję, że test został przegłosowany:-D
Aluś torba nadal nie spakowana.Byłam na długim spacerze z przyjaciółką i po powrocie już nic mi się nie chciało robić. W najgorszym wypadku będę w pośpiechu wrzucać do torby to, co mi się nawinie pod rękę:-D
Ciekawa jestem, czy jutro poprzestaniecie na oglądaniu, czy może skusicie się na jakiś zakup:happy2:
My też chcieliśmy iść do kina, ale nie wiem na co:baffled:Myśleliśmy o "33 scenach z życia"

reklama
Antilko my też się wybieramy na ,,33 sceny z życia'', może nawet jutro wieczorkiem pójdziemy. Musimy się razem nachodzić jeszcze do kina, bo potem to już na zmianę będziemy latać :-D A torbę w razie jakby co spakujesz raz dwa ;-):-D

Do góry