reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Czesc dziewczynki

Gratulacje dla Wiktorii To bardzo budujące,że kolejnej się udało!!! Buziaki :-*
Lapisku gdzie się ukrywasz?? chyba jeszcze nie poleciałas, co?? widziałam, że byłaś aktywna, ale sie nie odzywasz... napisz, czy spakowana juz jesteś, czy cuś. ::) :)

anusieńko trzymam kcuki za Twoje staranka w tym cyklu!!
tak, dziś zrobiłam 2 raz progesteron - 13,01 ng/ml (to 8 dzień od skoku temp.), w czwartek miałam 9,89 ng/mol
Bety dzis nie robilam, bo stwierdzilam, ze za wczesnie, może zrobię w czawrtek (wtedy mam robić 3 raz progesteron, to byłby 11 dzień po owu.. też nie wiem, czy nie za wcześnie... ::)
co do objawów, to nadal piersi po bokach pobolewają, ból, szczypanie pod pachami i lekkie kłucie w podbrzuszu... tak jak wtedy, gdy sie udało..

30-tki, co u was?? piszcie!!

Czesc dziewczynki

Gratulacje dla Wiktorii To bardzo budujące,że kolejnej się udało!!! Buziaki :-*
Lapisku gdzie się ukrywasz?? chyba jeszcze nie poleciałas, co?? widziałam, że byłaś aktywna, ale sie nie odzywasz... napisz, czy spakowana juz jesteś, czy cuś. ::) :)

anusieńko trzymam kcuki za Twoje staranka w tym cyklu!!
tak, dziś zrobiłam 2 raz progesteron - 13,01 ng/ml (to 8 dzień od skoku temp.), w czwartek miałam 9,89 ng/mol
Bety dzis nie robilam, bo stwierdzilam, ze za wczesnie, może zrobię w czawrtek (wtedy mam robić 3 raz progesteron, to byłby 11 dzień po owu.. też nie wiem, czy nie za wcześnie... ::)
co do objawów, to nadal piersi po bokach pobolewają, ból, szczypanie pod pachami i lekkie kłucie w podbrzuszu... tak jak wtedy, gdy sie udało..

30-tki, co u was?? piszcie!!

hej Kajduś to piękny progesteronik- oczywiscie wiem ,ze on o niczym nie swiadczy- po prostu tak ma byc w II fazie ale te pozostałe objawy............. :laugh: :laugh: :laugh:
może wreszcie ten wątek ruszy!!!!!!!!!!

Wiktoria, ..kajda.........moniolek,...alek....lapisek .......kindzia........i pozstale niewymienione.

kolejnośc wymiany przypadkowa ;D :laugh: ;D :laugh: ;D

hej Kajduś to piękny progesteronik- oczywiscie wiem ,ze on o niczym nie swiadczy- po prostu tak ma byc w II fazie ale te pozostałe objawy............. :laugh: :laugh: :laugh:
może wreszcie ten wątek ruszy!!!!!!!!!!

Wiktoria, ..kajda.........moniolek,...alek....lapisek .......kindzia........i pozstale niewymienione.

kolejnośc wymiany przypadkowa ;D :laugh: ;D :laugh: ;D

anusienko zapomnialas jeszcze siebie dodać!! a tak na pewno się stanie!~!
no i ja tez mam nadzieję, że wąteczek się ruszy!! :-*

anusienko zapomnialas jeszcze siebie dodać!! a tak na pewno się stanie!~!
no i ja tez mam nadzieję, że wąteczek się ruszy!! :-*

reklama
anusieńka pisze:
dziewczynki nasza koleżanka ( 30-stka) ;) -Wiktoria zamieściła swój teścik w galerii....

swoją droga taki luksusowy ten teścik - ciekawe jakiej firmy??? :laugh:

GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki - dziekuje serdecznie za gratulacje. Wam tez sie uda-- tylko wprowadzcie odrobine relaksu do Waszego zycia-- wiem , ze latwo sie pisze , mnie tez bylo ciezko czasami sie zrelaksowac , szczegolnie w tym kraju , gdzie wszystko sie dzieje w zwariowanym tempie. A to pomaga, przynajmniej nam bardzo pomoglo! Wiec basen , spacerki , duzo snu i zdrowego jedzenia.
Anusienka ten tescik to taki najtanszy jaki byl w sklepie WALGREENS( TOLA na pewno wie o jakim przecietnym sklepie pisze, wszyscy w Chicago go znaja )
;) ;) Troche to zdjecie jest malutkie(za bardzo zmiejszylam), ale widac to co najwazniejsze. A swoja droga to testow jest tyle do wybrania , ze sie pogubilam w ich wybiorze , najbardziej rozsmiejszyl mnie "digitalny test ciazowy" (dwukrotnie drozszy od tego co ja uzylam). :) :) :)
A co do naszych staran to odbyly sie dokladnie tak samo jak w kazdym miesiacu i nie bylo zadnych wspomagaczy hormonalnych , czy ziolek itp.
Ja zawsze mialam cykl regularny, wiec tez nigdy nie bawilam sie w mierzenie temperaturek , testy owulacyjne itp.Nigdy nie sprawdzillam poziomu hormonow itp. Moja pani doktor zawsze twierdzila, ze z mna wszystko jest OK , tylko ten styl zycia w USA nie sprzyjal zaciazeniu i to trzeba bylo zmienic. :) :)

Do góry