reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć Dziewczynki:-)
Jestem nadal u znajomych i bardzo dobrze się bawimy. Właśnie wróciliśmy ze spaceru a wieczorem w planach kino.
Byliśmy przy okazji w sklepie z wózkam i mam już swój typ. Całkiem niedrogi, lekki i ładny:happy2:
Elżbietko dzięki za link:tak:
Kajda witaj po urlopie. Wiem, że jak trzeba to trzeba i nie można narażać niepotrzebnie dzidziusia:baffled:
Najeczko czyli idziesz na wychowawczy:confused:Buziaki dla Ewci
Anusieńko uff no to super, że wyniki w normie.
Aluś myślę, że wydasz na całą swoją pensję i pół pensji męża:-D:-D:-DW końcu czekamu na dwójeczkę:happy:
Esch ja też nie słyszałam o takim zespole:confused:

reklama
Witam niedzielnie :-)

Anuś uff najważniejsze, że wynik w normie

Najeczko fajnie, że zostajesz z Ewcią w domu a potem masz już jakiś plan?

Kajda nareszcie się odzywasz - wybaczam ;-), fajną mieliście pogodę

Abigail super, że już z szyjką w porządku

Oluś, Eschen, Antila, Sensi, Onna, Ewa, Monik, Vonka, Carioca, Leyna miłej niedzieli

Ja dzisiaj czekam na Gości - przyjedzie moja koleżanka z córeczką - będzie mój mąż trenował opiekę a my ploteczki ;-)

hej dziewczynki...

Znowu zrobiłam przerwe, ale od wczoraj jestem juz wolna i bedę czesciej :tak:dzis mija mi pierwszy dzień macierzyńskiego. Allle fajnie!:-)Obie z Gabrutkiem czujemy sie dobrze tyle że moja dzieczynka zrobiła sie duzo silniejsza więc mój pęcherz jest na granicy wytrzymałości- to bardzo żywotne dziecko praktycznie nie zauwżam kiedy ona odpoczywa. Poza tym robiłam w zeszłym tyg krzywą cukrowa i wszystko jest OK :tak:Czuje się całkiem nieźle tylko stopy mi puchna i bolą łacznie z pekaniem skóry jest to naprawdę nieprzyjemne, za to hemoroidki sie poprawily wiec jakoś leci.. No i zaczęłam wyprawkę:-) mam juz cała szafe ciuszków, zabawki, kocyki, zamówiłam pieluszki, karuzele na łożeczko kolorowe misie puchatki na ścianę i lampke pozytywke. Za tydzień lecę do mamy i tam zamówimy wózek, łozeczko, pościelki i wanienke i niezbedne kosmetyki i leki. Na łózeczko jestem zdecydowana , natomiast z wózkiem mam problem co chwile znajduje cos innego. Ostatnio spodobały mi sie wózki Deltim Premier wiec to juz 3 czy 4 typ wózka w mojej kolekcji. :baffled: No zaobaczymy...

Pozadrawiam was serdecznie -dbajcie o siebie i maluszki.

Aleczku - trzymam mocno kciuki!!!

monik75 - bardzo wsółczuje utraty małego przyjaciela, sama ma 2 kociaki i wiem jaki to byłby dla mnie ogromny cios gdybym któraś z nich straciła - w końcu to część rodziny...

anusieńko -jak to sie stało ze na naszych suwaczkach jest teraz ponad tydzień róznicy????

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobitki:-)
ja od dzisiaj sama, aż do wtorku..:-( mąż mi do Szwecji wyleciał:-(
smutno mi jakoś bardzo..:-(
Majeczko to Ty już przygotowana jesteś:tak: rozumiem dylematy z wózkiem, po moich ostatnich podróżach po dzieciowych sklepach:tak: naprawdę wybór jest trudny..:baffled: pogłaskaj brzuszek od ciotki:-)
Kajduś ale fajny mieliście wyjazd:tak: ja też strasznie lubię nasze morze i mam nadzieję, że w tym roku uda nam się pojechać chociaż na kilka dni:-)
Antilko a na czym byliście w kinie? i jaki wózeczek wybrałaś?:-)
Moniś to miłą masz niedzielę:-)
Abigaill super, że z szyjką wszystko dobrze:happy:
Monik odezwij się słówkiem..jak się czujesz:confused:

miłej niedzieli Kobitki:-)

Kobitki oglądacie mecz..?? bo ja mam nawet w lodóweczce bezalkoholowe piwko, jak przystało na prawdziwego kibica:tak::-D:rofl2::laugh2:

mnie Joe tez goni przed tv do ogladania meczu.... owszem pojde za chwile,ale zeby sie polozyc na kanapie przed wentylatorem,bo oczywiscie klimatyzacji moje kochanie jeszcze nie uwaza za konieczne wlaczyc,a jest ok 40 stopni.......
pamietacie jak grala Polska z Portugalia w Mistrzostwach Swiata,kto wtedy wygral?
ja zawsze mu mowie ,zesmy pobyli Portugalczykow,ale taka pewna to nie jestem juz,bo on mi mowi,ze oni nas pobili....

reklama
Ewuś ja nie pamiętam:baffled: wiem, że dokopaliśmy USA:tak::-D u nas też dzisiaj baaardzo gorąco..ale teraz lekko wieje i już troszkę chłodniej:-)

Do góry