reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie kochane :-)

Jak Wam mija dzień pryma aprilisowy ;-):-)

Antilko wiem co to znaczy siedzieć w domu. Sama ledwo wytrzymuję. Dzisiaj przyznam się że przerwałam leżenie (sprawy zakupu działi, musiałam być osobiście) i troszkę pochodziłam. Co to za wspaniałe uczucie w śród ludzi przebywać :-D Ale damy radę :tak: Dzidzia najważniejsza.
Moniolku a myślałam że to ja mam strasznie pogmatwane sny, ale przebiłaś mnie z tym napastnikiem :szok::-D
Eschenbach wszystkiego najlepszego dla mężusia z okazji urodzinek :-)
Majeczko wszystkie martwimy się o wagę a potem okazuje się że wcale nie jest tak źle ;-) Przy maleństwie będzie tyle bieganiny że kilogramy same uciekną w popłochu :-D
Kajduś jak ja bym już chciała poczuć maleństwo. Wtedy bym pewnie tak nie martwiła się codziennie czy na pewno wszystko jest ok z fasolinką. Super że u Ciebie maluszek się już coraz bardziej uaktywnia fizycznie:-)

Pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek :-)

Hej, hej trzydziestki :-)
Mój dzień pryma aprylisowy jest fantastyczny, wszyscy są szczęśliwi bo udało im się mnie wkręcić :wściekła/y: a co tam, niech się cieszą :-p.
monik75 zajrzałam sobie na Twój szczęśliwy wykresik :cool2:, zdradź mi jeśli możesz co za ziółka popijałaś?
Ja jakiś czas temu piłam sobie mieszankę 3 o. Grzegorza, spadło mi dzięki niej FSH, ale nie udało się, jeszcze nie.... ;-)
Pozdrawiam.

hej :)

troszkę mnie nie było... wszystko przez robotę i niewyspanie :( Piotrkowi rżną się na raz 3 trójki a poza tym uczymy go samodzielnego zasypiania... nie muszę dodawać, że młody człowiek się buntuje przeciw odcięciu go od mamusi ;-) no cóż... z wygody pozwoliliśmy mu spać z nami, teraz mamy tego skutki.

witam serdecznie nowe 30-tki :-)
a wszystkie pozdrawiam serdecznie :-)

Witam sie!!

Ja tylko na chwilke, bo mamy gosci...

Antila jak bede miala wiecej czasu to chetnie bede rozmawiala na bb z Toba... ale praca mnie goni :-(

Moniolek kupilam zestaw do nurkowania :-D:tak::-)
A co to za horrory Ci sie snily??

Monik a dziekuje... zaraz przekaze mezusiowi!

Nežka a mnie jakos zarty prima aprylisowe omijaly....

Leyna nie zapominaj o nas....

Sensi hop hop!!! GDZIE SIE PODZIEWASZ????

Witaj Leyna:-)Pewnie troszkę czasu upłynie zanim Piotruś zaakceptuje zasypianie bez mamy.
Monik jasne, że damy radę. Ja po prostu jeszcze nie wierzę, że wszystko będzie dobrze i może dlatego ciężko mi usiedzieć na d...e:dry:
Nezka w jaki sposób Cię nabrano:confused::-D
Esch jak tam impreza mężusiowa?

Antila no wlasnie rodzice wyszli... jestesmy objedzenitak ze pekamy.... :-):-D
A chcesz kawalek torcika - czarny las...

Antila sledzikiem tez nie pogardze... tym bardziej ze wczoraj Kajda narobila mi smaka :tak::tak::tak: Juz mialam ochote w pracy kupic sobie ale stwierdzilam ze nie bede katowala nikogo w pokoju zapachem sledzikowym :-D:-):tak:

reklama
Witam :-) na razie na szybciocha, poniżej wczorajsze ukończone dzieło pt. "tuje" a na zamkniętym widać jak ja urosłam :szok:

Załączniki

• rozne 001.jpg
    rozne 001.jpg
    167,5 KB · Wyświetleń: 36
  • rozne 022.jpg
    rozne 022.jpg
    148,8 KB · Wyświetleń: 36
Do góry