reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam do domciu, cale szczescie ze jutro juz nie ide do pracy... dzis dyrektorzy dali nam tak w kosc ze juz zygam ta praca!!!
Nastroj na swieta poprostu rewelacja!!!!!!!!:wściekła/y::szok:

Vonko ale wspomnienia... az zazdroszcze....
Ale siedmioraczkow tp chyba bym nie chciala :szok::-):-D:tak:;-) Dziekuje za fluidki... ehhh....

Sensi Kubus Wam wynagrodzil te ciezkie przejscia....

Antila GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki prezent na swieta - to tylko pozazdroscic.... To bedzie co opijac po swietach!!!!!!!

Kajda widocznie dzidzia chce Wam niespodzianke zrobic....

reklama
1820.jpg

Witajcie!
Antilko gratuluję!!!:-):-):-) Jaki miły początek wiosny!:tak:I dobrze będzie!

Vonko :-) to całkiem normalne, że nie możesz uwierzyć, tyle czekaliście! Ja też miałam problemy z uwierzeniem, stąd chyba 6 czy 7 testów zrobiłam:)))
Sensi a jak wyniki cytologii?
Kajduś super wieści:) Wiedze, ze Twój maluszek też nie chce się szybko ujawinić:), może jak u mnie około 28 tygodnia?
Eschenbach mam nadzieję, ze uda Ci się w Święta zapomnieć o pracy i odpocząć:)
Dla Wszystkich 30steczek pozdrowienia ciepłe!
A mi trudno uwierzyć, ze już Święta. Faktycznie teraz w innym świecie trochę żyję. Zawsze Święta były dla mnie ważne, a teraz jakoś trudno mi je zauważyć w zakręconej codzienności:) Bez większych zmian poza tym, nadal testujemy różne sposoby na kolkę:) A Ewunia już tak szeroko otwiera oczy i się we wszystko wpatruje, a my sie zachwycamy:-D Mam nadzieję, ze uda mi sie jeszcze wpaść tu złożyć życzonka:)

Dziękuję Wam Kochane:happy:
Strasznie się boję:-( We wtorek powtórzę bHCG a we środę zjawię się u lekarza.

Antilko trzymam kciuki, musi być dobrze, kochana!
Sensi i u Ciebie też:)

Wszystkim drogim 30steczkom życzę ciepła, bliskości, Miłości w te Wielkanocne Święta i potem.:-)

Załączniki

• 100_7204.JPG
    100_7204.JPG
    15,1 KB · Wyświetleń: 28
Kobitki chciałam Wam życzyć spokojnych i radosnych Świąt, jak najwięcej słoneczka i wesołych zajączków;-)

Antilko bardzo bardzo się cieszę i mocno ściskam kciuki!!! oczywiście czekam na pozytywne wieści we wtorek i środę:happy:
Chciałam tez złożyć spóźnione, ale bardzo szczere GRATULACJE dla Vonki i Monik:happy:
Najeczko śliczna Ewunia:happy:
Sensi Kuba jest bezbłędny:-):-)
Przesyłam też uściski naszym dzielnym Mamusiom- Anusia, Moniś, Kajduś, Ewa;-):happy:
Esch no to teraz kolej na Ciebie:-):happy:

Pozdrawiam Wszystkich świątecznie:-)

Aluś witaj:-)
Ja jeszcze się boję cieszyć, zwłaszcza, że od wczoraj bolą mnie krzyże i lewa strona brzucha:-(Jeżeli do jutra nie przejdzie, chyba zgłoszę się na ostry dyżur:baffled:

Aluś kochana , co u ciebie? Często myślę o Tobie...
Antilko jak dziś się czujesz?
Ewunia śpi, w końcu, bo dziś był ciężki dzień, dużo płaczu . Wczoraj bylismy u rodziców, pierwsza wyprawa całą rodzinką, Ewcia przespała większość czasu i zaprezentowała sie jako bardzo grzeczne dziecko:-)

reklama
Antila, piękna wiadomość! jak się t eraz czujesz, wszystko w porządku?

Alus, Esch, onna - kochane kolej na was, nie ma innej mozliwosci!
ojej,no też bym chciała eby nie było innej możliwości. Aż sie wzruszylam czytając to... Na razie dostaląm @ tylko jakaś dziwna ona... niby się kończy a wraca... jak tak pobędzie jeszcze paarę dni to jednak sie skonsultuję z lekarzem. GDyby nefrolog nie mial zastrrzeżeń to pewnie byśmy już probowali, po co czekać...

Najka, Ewuni mi szkoda, ale tak to już jest z dziećmi :( Pewnie nic odkrywczego ni enapisze bo to się chyba sprawdza przede wszystkim, ale może ona ma jakąś alergie??

Alek, Ty chyba też z Koziego Grodu jesteś??????

pozdrawiam Was poświątecznie juz prawie- mało ostatnio zaglądałam i nawet z zyczeniami nie zdążylam. Ale życzę Wam wszystkiego naj, także i bez okazji :)

Do góry