reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzisiaj nie jest mój dzien na twórcze myślenie na dodatek jestem taka głodna że chyba zaraz jednak pójdę po cos do jedzenia :-( tylko że zjadłam juz 2 drożdżowki i tylko mi tyłek rośnie :zawstydzona/y:

reklama
Hello,

Nie wiem jak ja to wszystko nadrobie.. a jestem troche niedysponowana...

Puchatka i jak w pracy? Ja dzis mialam szkolenie ppoz - wiec sie wynudzilam... ale jutro pewnie bede sie wkurzac.... A na 30-stkach jest jeszcze jedna osobka potrzebujaca pomocy w skopaniu wspolpracownikow w pracy............
Asialc to kiedy nam zdradzisz swoja tajemnice? a moja fryzurka calkiem, calkiem...
Bastra nastepnym razem udam sie do Ciebie na eksperymenty fryzjerskie... ja nigdy nie wiem co chce....
Lenna dziekuje za kciuki... a prace na pewnoe znajdziesz!!!
Elza a co to za dolki Cie ogarniaja? I wcale nie przynudzasz
Ewcia to wypoczelas... szkoda tylko ze taka pogoda byla pod koniec Waszego pobytu...
Kiniusia i co z Toba i fasolka? Kurcze - musi byc dobrze!!
Ataata nie wiem jak Ci pomoc... strasznie mi przykro ze tak Wam sie nie ulozylo:-( A jak sie czujesz no i jak dzidzia sie miewa? Dobrze ze sie odezwalas bo sie martwilam o Was....

To chyba na razie tyle....

Hejo hejo hejo laseczki..
Ja sama z synem w domu,cały dzionek spędzony na wsi,a teraz mężulo ze szwagrem wybił na piwo do baru,bo pół roku go nie było,tyra w Holandii-bidulek..
Ja piwkuje i pisuje na BB....samotna...
A wy gdzie..id epoczytac wasze posty...

No to juz odpisuje....

Ataatko wczoraj o tobie słonko myślałam gdzieś ty była,chociaz mnie tez nie bylo,hehaha
Kiniusia słoneczkot y moje jak tam zdrówko,co u cieie ,buziam was z fasoleczka oboje...
Elza ano sie udały,ale staranko dowiem sie jak poszly dopiero 23 lipca...ale czekam i nie mysle o tym...
Niesamowita nie tyraj tyle i tak z rana,jejku aj juz nie wiem co to znacyz tak ranow stac,moj maly wstaje po 8 kolo 9,takz esie luzik wysypiam..
Elza tobie powodzonka droga>>>>
Bastra oby humorek szybkow rocil kochana...
Puchatko jak ja jestem to ciebie nie ma...

NO i tyle,,a gdzie wy....

reklama
A jeszcze upss jestem,chyba lunatykuje..
Kiniusia gdzie jesteś słon ko,mam andzieje,że wszytsko oki kochana?????? daj znaka...
czy ktos cos wie o niej...
spadam spac,papapapappaaa

Do góry