reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

po mnie raczej prędko widac nie będzie bo ja do chudziaczków nie należę :zawstydzona/y:
no i zauważyłam że chyba tylko ja nie mam w tej chwili suwaczka :-( postanowiłam go wstawic dopiero po wizycie u ginka więc jeszcze do środy:tak::tak:

reklama
Witajcie dziewczynki! Puchatko zdrowiej szybko! Ja też kichająca wściekle - wczoraj jeszcze bolało mnie gardło i miałam temperaturę, ale dziś mi już przeszło!

Witaj Aurelio!!

Iwonka, super że Vanesska już lepiej. Mam cichą nadzieję, że jeżeli posiedzę teraz dłużej w Wawie to może wreszcie by nam się udał jakiś wspólny spacerek? Niestety nie wiem na jak długo przyjedziemy, to zalezy od mojego promotora....

Czytałam na babyboom, że dwulatek śpi średnio w ciągu doby 14 godzin. Moje dziecko niestety szaleje w ciągu doby średnio 14-15 godzin, a śpi czasem mniej niż 10, bez drzemki w ciągu dnia.... i jak ja mam sobie wypocząć... ciekawe jakie będzie drugie bobo!

Ja w tej ciąży w ogóle nie czuję powiększonego biustu, a za pierwszym razem mi okropnie wywaliło. Co do brzucha to z natury mam duży, nie znoszę go... :no:

Pozdrawiam Was wszystkie!

OlaK no moze sie i by nam udalo ale jak moja ma biegunje to lepiej niech dzieciaczki sie nie stykaja na razie bo wiadomo?????Lekarka sie pytala nas czy mielismy ostatnio kontakt z innymi dziecmi....Dobrze ze juz lepiej sie czujesz! A brzucha swojego tez nie lubie.Obiecalam sobie ze po tej ciazy to juz wezme sie za te swoje tluste sadlo i doprowadze do porzadku.Ja z natury jestem szczupla i wysoka ale z brzuchem:(

Ja jestem raczej nie szczupła, ale byłabym zadowolona ze swojej figury gdyby nie brzuch :wściekła/y:
Dobrze zobaczymy jak się Vanesska będzie czuła, no i jak długo w ogóle będę mogła czy musiała zostać tym razem...

A ja mam problem bo nie moge byc bez stanika,bo jak go zdejme to cycki malo mi nie odpadna tak mnie rwa:szok::wściekła/y:Jakby ktos mi za nie zlapal i ciagnal z calych sil:dull: Z Vanesska tak nie mialam:no:Juz widze pierwsza roznica miedzy jadna a druga ciaza:tak:
Dobranoc:-)

Cześć Dziewczyny :-)
Jak tam u Was dzis samopopczucie? Bo mnie dzis gardelko boli, spałam przy otwartym oknie i chyba dlatego :-( Mam pytanie do Was... czy w ciąży bedziecie chodziły do fryzjera? bo słyszałam rozne opinie i nie wiem co o tym sadzic, a mam juz umówiona wizete na czwartek.
Przesyłam wszystkim MAJÓWECZKĄ gorące niedzielne pozdrowionka :*

Witajcie Majóweczki!

Po mnie jeszcze nic nie widać, że będę mamusią, brzuch mam lekko wypukły, za to piersi bolą mnie okropnie, nie mieszczą się już do stanika,trzeba pomyśleć o zakupie nowego:-):-).Wydaj mi się, że wręcz trochę schudłam...
Dużo zdrówka tym przeziębionym :tak:.

Jesli chodzi o fryzjera to nie wiem jak to jest,ja w poprzedniej ciazy nic nie robilam z wlosami.Teraz powinnam sie ufarbowac i nie wiem co robic........

reklama
Witajcie Kobietki!!!
całkiem niedzielnie u mnie katarek juz mniejszy, został jeszcze tylko troszkę kaszel ale widac ta homeopatia troszkę na mnie podziałała:tak::tak::tak: a co do fryzjera to czytałam i słyszałam że dzidzuśkowi to nie szkodzi problem może byc raczej tego rodzaju że ze względu na zmiany hormonalne włoski się nie zafarbuja na taki kolor jaki powinien być:nerd: Wszystkim majóweczkom życze dużo zdrówka bo cos nas prawie wszystkie dopadły jakieś choróbska :crazy:ale szybko je wygnamy i będzie super:tak::tak::tak::-):-)

Do góry