reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Beti zazdroszczę tych Mazur zimą, na pewno piękne widoki :) u mnie niby śnieg pada, ale tak jest szaro i ponuro:/ jak się czujecie?

czujemy się ok...ciężko zwlec się z pozycji leżącej na kanapie...schylić..i non stop mi gorąco..aha i hemoroidy moja zmorrrra:wściekła/y:

a poza tym w tym tygodniu ostanie godziny pracki...z 8 w sumie zrobię i ferie...a po feriach to czekamy na poród..taki mam plan przynajmniej

w środę wizyta u dohtorra....wkurza mnie facet ale już nie będę zmieniać

mi też już ciężko zwleka się z łóżka, najchętniej jakbym miała się o co podciągnąć ;p ja mam wizytę 26 stycznia i muszę wytrwać do tego czasu ;) dziś zamierzam ostatnie zakupki zrobić w aptece a potem to już się tylko byczyć ;p

zaraz mnie krew zaleje-napisałam takiego posta, każdej coś odpisałam, nie wiem co wcisnęłam i skasowałam wszystko ;(;(;(
idę się pochlastać, nie piszę teraz więcej-qrwaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Witam:-)
U nas nadal piękna zima, aż miło się wychodzi z domku
Siwa bardzo wcześnie wyprawiasz córeczką do przedszkola moja chodzi na 8 30, bo lubimy sobie pospać;-)Jak było malutko śluzu to pewnie jeszcze nie cały czop spokojnie
Ani83 ja mam zawsze na odwrót czyli podejrzewam, że jak się kompletnie spakuję to sobie potem jeszcze długo poczekam:-D
Przeziębionym zdrówka życzę

ani83 ja miałam taki lekki niepokój mając torbę w ogóle nie zapakowaną więc wzięłam się za to bo stale miałam wrażenie, że już rodzę. Jak tylko zapakowałam to nadszedł spokój i już nie mam urojeń:)

Ja nadal śpię super, czasem wstaje siku ale raczej rzadko, ciężko mi sie tylko przekręcać w nocy z boku na bok ale wolnym ruchem jakoś idzie.

reklama
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj mam wizytę wieczorem, mam nadzieję że wszystko ok.
Też nie jestem spakowana do szpitala, zrobię to może za tydzień.
Munie- pytałaś o wakacje, ja z Małym nie byłam za granicą- o ile dobrze pamiętam to Antila była z 5miesięczną córeczką w Turcji (aczkolwiek mogłam coś pomylić). My mieliśmy jechać w tym roku do Grecji ale z powodu ciąży zrezygnowaliśmy. Teraz myślimy właśnie o Grecji lub Hiszpanii, myślę że nie ma przeciwskazań żeby pojechać z Malutką. Jedyne co to nie piszę się na podróż autem, w grę wchodzi tylko samolot.
Najbardziej mi żal że już drugi rok z rzędu narty nas omijają :(

Do góry