reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej Mamy :tak:

Ja po wizycie u dentysty i kursie. U dentysty nie bolało nic:-) a teraz popijam sok wieloowocowy i relaksuję się;-) Czas mi strasznie zleciał, szok;-)

tiluchna super, ze z babcią lepiej, zdrówka dla niej! :-) a dla Ciebie wszystkiego najlepszego!:tak:

polcia88 trzymam kciuki! będzie dobrze!

vici ale to zleciało, już ostatnia wizyta, pochwal się, co i jak:tak:

cosiek mam nadzieję, że wizyta udana:tak:

smutnamama no wreszcie, tylko się nie przemęczaj w domku:tak:

mb89 ależ miałaś fajny weekend;-) leniu**** sobie, wszystkie powinnyśmy teraz tylko to robić;-)

MamUśKaaa88 zdróweczka dla męża:-)

reklama
Dzieki za zyczenia :-) Ja poprasowalam i pranie nastawilam.Obiadek dla mnie i mlodego mialam z wczoraj a mezowi robie fasolke po bretonsku.
Polcia cholewcia kciuki zacisniete i niech mala sie rozszaleje!
smutnamama dobrze,ze juz do domu :tak:
Aia i jak tam bylo cos wolnego?
mb to chyba juz wzystko gotowe a z badaniami to naprawde niezle kaza czekac :szok:
Mamuska dobrze,ze udalo sie wizyte przelozyc i oby maz ci nic nie "sprzedal"
JoL wstaje 10 min po tobie wiec rozumiem niedospanie :tak:

Oj doczytalam ze tu solenizantki byly wiec wszystkiego dobrego i spelnienia mazen dziewczyny...mi dzis dzien minol zakupowo pierworodnemu kurtke musialam zakupi sredniakowi kozaczki , uparl sie na dziewczece z duza iloscia futerka :-) a ze bunt 3 latka przechodzi i zaczol sie po sklepie zucac i wymuszac bylam zmuszona zakupic dobrze ze byly tez w kolorze szarym i ze dal sie na niego przekonac bo chcial czerwone :-)

Witam się i ja po weekendzie;-) rano chciałam do Was zawitać, ale Google chrome mi nie pozwoliło bo niby jakiś wirus czy jak:-p Mnie dopadła jakaś biegunka..nie wiem od czego i od kogo bo nikt nie ma M się śmieje, że to znak ostrzegawczy przed porodem, ale ja do niedzieli nigdzie się nie wybieram bo mam 18-kę brata i muszę sobie dobrze zjeść:-D:tak: a poza tym obiecałam mamie pomóc i mam zrobić sałatki i babeczki i muffinki więc od czwartku muszę sprzątać a od piątku pichcić:tak: w sobotę goście i w niedziele też, mam nadzieję, że wytrzymam w dwupaku :szok::-D
tiluchna,vici najlepsze życzenia urodzinowe! samych radosnych chwil, szczęśliwych porodów!!;-):tak:
tiluchna współczuję sytuacji z babcią, wiem jak jest ciężko, ale ważne, że już jest lepiej, trzymam kciuki!! :tak:
domi super, że remont zakończony a przy sprzątaniu to się oszczędzaj! ;-)
smutnamama uff dobrze, że ze szpitala wychodzisz, dzieciaczki to pewnie skaczą z radości! :-D oszczędzaj się! edit. doczytałam że na zakupach byłaś a miałaś odpoczywać :eek::-p
awunia super, że wizyta u stomatologa bezbolesna :-)
mamuśka ładnie pospałaś też tak chcę :-p

Awunia dobrze, że u dentysty bezboleśnie :)
smutnamama dobrze, że różowych synekk nie wybrał hehe
AgKrK miałam dziś to samo z google chrom, ale można wziąć "zaawansowane", a potem "wchodzę na własną odpowiedzialność" :D;D;D ale nie wiem właśnie o co chodzi i dlaczego tak, bo już kiedyś mi się pojawił ten niby wirus :) Ooo współczuję biegunki, możesz sobie z moim M piąteczkę przybić hehe

Też się cieszę Dziewczyny, że tak gładko poszło, ale po porodzie czeka mnie kanałowe, taki jeden ząb mi został i się pomęcze trochę:eek::baffled::no:

Ag - KrK 89 "smacznej" imprezki;-) ja też mam w sobotę gości, ale w planach tylko zwykla posiadówka:tak: i trzymaj się w dwupaku, dasz radę;-)

smutnamama widzę synio charakterny;-) a Ty odpoczywaj!:-)

Hej! Pamiętacie mnie? Na samym początku trochę udzielałam się, jestem na liście.

Otóż, jako pierwsza z Was rozpakwoałam się:)
Termin miałam na 2 grudnia, a w zeszły wtorek niespodziewanie odeszły mi wody i urodziłam ślicznego chłopca. Waga 2900, wzrost 52 cm, siłami natury.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, teraz się zacznie! :) Ja już mam Maluszka przy sobie:)

reklama
Do góry