Nayaa
Fanka BB :)
Kingusia,powiem Ci że tak z ciekawości wpisałam w wujku Google o plamieniach i w sumie to może być owulacyjne. Trzeba myśleć pozytywnie!
Natis, a ja na Twoim miejscu to już przerażona bym latała..Wystarczy,że coś w gaciach poczuję to od razu majtki w dół i sprawdzam. Tak panikuję. Ale może faktycznie to od dźwigania
Chociaż zawsze lepiej się upewnić.
Agu. Wstyd się przyznać,ale..nic nie robię. Leżę. Jeszcze do niedawna czytałam książki,ale już mi się pokończyły
A mam ich tutaj ze sobą 6. Jak byłam z wizytą w Pl,to sprzątałam,ciekałam po mieście,do znajomych,a tutaj nie mam nikogo..Jedynie koleżankę która mieszka w drugim końcu Amsterdamu.Tak to niestety na codzień obcuję z facetami ;/ Rano jest masakra,bo wszyscy wstają o 6 więc jak to bydło hałasują..później do 19 spokój..i od nowa..Ja nawet już tutaj nie sprzątam chyba,że w moim królestwie,bo ile razy jeździłam na szmacie,wypucowałam wsjo na błysk to świnie przyszły i nachlewiły.Niektórzy to nawet wody w kiblu nie potrafią po sobie spuścić ;/ Taka głupiego robota.Ale niestety z takimi ludźmi mieszkam..na szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie bo później już na stałe wracam do Pl. Do pracy narazie nie chodzę bo projekty dopiero się kończą więc nie ma co robić.. NUDY NUUUDY. Laptop jest moim BFF 
Natis, a ja na Twoim miejscu to już przerażona bym latała..Wystarczy,że coś w gaciach poczuję to od razu majtki w dół i sprawdzam. Tak panikuję. Ale może faktycznie to od dźwigania
Agu. Wstyd się przyznać,ale..nic nie robię. Leżę. Jeszcze do niedawna czytałam książki,ale już mi się pokończyły
Ostatnia edycja: