reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga ty stara?????!!:-D:-) kobieto hehe
wiesz każdy bez względu na to ile ma lat tęskni za ojczyzną i tak już jest i będzie! :tak:

U nas też okej!
razem z M odchudzamy się i ćwiczymy na maksa:) dobrze nam idzie, mamy swój cel i do niego dążymy.
Filip nam szybko zasypia teraz bo popołudniami spacerujemy po 5km więc dzieciak się nachodzi i po 19 już śpi :)
zdrowy jest co najważniejszy i my też! :))

reklama
Aga ty stara?????!!:-D:-) kobieto hehe
wiesz każdy bez względu na to ile ma lat tęskni za ojczyzną i tak już jest i będzie! :tak:

U nas też okej!
razem z M odchudzamy się i ćwiczymy na maksa:) dobrze nam idzie, mamy swój cel i do niego dążymy.
Filip nam szybko zasypia teraz bo popołudniami spacerujemy po 5km więc dzieciak się nachodzi i po 19 już śpi :)
zdrowy jest co najważniejszy i my też! :))

;-)
No to super:)
Tylko nie przesadźcie z tym odchudzaniem :rofl2:
A jak zdrowie dopisuje to najważniejsze :tak: cieszę się że wszystko u was ok.
Mam nadzieję że jak wypali nasza wspólna impreza to świetnie się wybawimy :tak::-D

No my też mamy taką nadzieję ;)
Ostatni raz bawiliśmy się razem na moich 24 urodzinach! :-) i to jeszcze was musiałam zaciągnąć do tego clubu... heh
Mam nadzieje że teraz będziesz bardziej wyluzowana i poszelejesz! ;)

Idę do wyrka bo mężuś woła na filma :happy:
do jutra!

No my też mamy taką nadzieję ;)
Ostatni raz bawiliśmy się razem na moich 24 urodzinach! :-) i to jeszcze was musiałam zaciągnąć do tego clubu... heh
Mam nadzieje że teraz będziesz bardziej wyluzowana i poszelejesz! ;)

Idę do wyrka bo mężuś woła na filma :happy:
do jutra!

Tak pamiętam:)
Ale Ja totalnie nie miałam wtedy ochoty na tańce ale do klubu poszłam :tak::-)
Teraz mam zamiar się bawić :tak::-D
Pozdrów M i ucałuj Filipka:)
Dobranoc

Hejka :)
Miłego dnia dziewczynki:)
u nas pogoda nijaka, mgliście i deszczowo ale za to ciepło.

pozdrawiam was! ;-)

ja trochę obolała ale ogólnie jest okej.
dzień zleciał i nam szybko. moj M teraz na uczelni do 20.
Ja poćwiczyłam i teraz odpoczywam.
Jutro idziemy do moich rodziców na obiad ( nie wiem jak to przetrwam) :confused2:

Aga fajnie minął wam dzień:)

bo moja mama robi spaghetti z całej paczki makaronu plus farsz oczywiście i to wszystko zapiekane w piekarniku!:eek: mega wypas, uwielbiam jej spaghetti a Filip to juz wogóle ale od kąd jesteśmy na diecie liczymy kcal no i wiesz... będziemy jedli jak wróble :sorry:

reklama
bo moja mama robi spaghetti z całej paczki makaronu plus farsz oczywiście i to wszystko zapiekane w piekarniku!:eek: mega wypas, uwielbiam jej spaghetti a Filip to juz wogóle ale od kąd jesteśmy na diecie liczymy kcal no i wiesz... będziemy jedli jak wróble :sorry:

No tak jak dieta to dieta,spaghetti powinno odpaść ale jak tu odmówić pyszności mamy prawda:)
...a spaghetti mniammm pycha:)

Do góry