reklama
Ja mam dr Check FC500, z apteki. Był tani a dobry i mi sie juz dlugo sprawdza.dziewczyny potrzebuję kolejnej polecajkijaki termometr bezdotykowy kupić
Załączniki
Dzięki.Ja mam dr Check FC500, z apteki. Był tani a dobry i mi sie juz dlugo sprawdza.
Bo po szczepieniu kupiłam zwykły elektroniczny i wczoraj pokazywał u małej że ma podwyższoną temperaturę 37.6( teraz nie wiem czy pomiar był wiarygodny ale miała ciepłe czoło jak dotykałam) a dzisiaj o 3 rano pokazywał 35.4 to i sobie zmierzyłam i miałam 35.7 a hitem było jak dałam go mężowi i jemu wyszło że ma 35 stopni

Poszłabym do innej. Takie są moje doświadczenia. Ciągle się dziecka nie doczekałam. Metodycznie trzymałam się jednej kliniki i sprawdzaliśmy krok po kroku przyczyny. Mam wrażenie że dziewczyny które „skakały po klinikach już mają dzieci”. To może być kwestia jakości komórek do kd. Jest jeszcze jeden argument. Poszczególne kliniki mają swoje ulubione leki. Uważam że wszyscy w klinice z zielonym logo posługują się tymi samymi lekami różnicując tylko dawki. I to w sytuacji gdy ja progesteron besins bardzo źle znosiłam i prosilam o zmianę na prolutex. Trudna decyzja. Trzymam kciuki by decyzja która podejmiesz prowadziła do celutak planuje. I planuje też zrobić sobie przerwę. Chce zaczerpnąć wiedzy innego lekarza. Tylko teraz zastanawiam się czy dobrym wyborem będzie inny lekarz a ta sama klinika….

Ej, nie rozumiem trochę. Miałaś punkcję i co ? Ile komórek pobrali. W novum przy 0,5 amh każą podpisywać dokument o obniżonych szansach na ciążę ( przynajmniej kilka lat temu tak było)jeszcze nie, w poniedziałek miałam dopiero punkcje, jeżeli zostaniemy u dr Gie.zle.ra to napewno bede chciala zmiany leków i nawet długiego protokołu. Wiem ze z niższym dziewczyny mają komórki i mają ciąże. Dlatego bede próbować choćbym miała zrezygnować z programu i zrezygnuje dopiero jak amh spadnie do zera.
Kasienkaol
Fanka BB :)
I zero komórek z 4 pęcherzyków. Źle zareagował organizm na stymulację i takie reagowanie na to co dzieje się aktualnie było, zaczęliśmy 21 stycznia. A 17 marca punkcja była, pęcherzyki pojawiły się dopiero po clo. Amh mam 0,62. Jak googluje najlepszych lekarzy od ivf to wychodzi że chodzę do jednego z nich. Pójdę na wizytę po miesiaczce i zobaczę co powie. Wtedy podejmę ewentualną decyzję o wizycie u innego lekarza.Ej, nie rozumiem trochę. Miałaś punkcję i co ? Ile komórek pobrali. W novum przy 0,5 amh każą podpisywać dokument o obniżonych szansach na ciążę ( przynajmniej kilka lat temu tak było)
@Kasialucky jak tam u Ciebie?
Ja przy takim amh miałam ok 7 pęcherzyków i 2 blastocysty. Niestety bez zagnieżdżeniaI zero komórek z 4 pęcherzyków. Źle zareagował organizm na stymulację i takie reagowanie na to co dzieje się aktualnie było, zaczęliśmy 21 stycznia. A 17 marca punkcja była, pęcherzyki pojawiły się dopiero po clo. Amh mam 0,62. Jak googluje najlepszych lekarzy od ivf to wychodzi że chodzę do jednego z nich. Pójdę na wizytę po miesiaczce i zobaczę co powie. Wtedy podejmę ewentualną decyzję o wizycie u innego lekarza.

A jak sie teraz czujesz?Ja przy takim amh miałam ok 7 pęcherzyków i 2 blastocysty. Niestety bez zagnieżdżeniateraz pierwsze invitro z kd i ciąża. 10 zarodek. 9 zarodków z moich komórek i praktycznie bez dodatniej bety...
Wyprawka kupiona?
reklama
Dziękuję! Ja się czuję superA jak sie teraz czujesz?
Wyprawka kupiona?