tylko z KDA macie też swoje naturalne dziecko czy tylko z KD?
reklama
hatszepsut2023
Zaciekawiona BB
Ja mam jedno dziecko z moich komórek a drugie z kd. Za każde oddałabym życie i oboje kocham bezgranicznie. A jak mnie wkurzaja, to w identycznym stopniuMiałam dziś punkcje i nie mamy nic. Moj organizm nieprawidłowo zareagował na stymulację, amh mam 0,62. Podejdę do jeszcze jednej procedury, jeżeli nie uda się uzyskać własnych komórek to zostaje nam KD.
Mam syna, chcemy dla niego rodzeństwo, czuję że skończy się na KD, ale muszę to przepracować, czy dam Sobie radę….
Kasienkaol
Fanka BB :)
nie masz lub czy nie mialas w glowie zadnych porównań czy różnic?Ja mam jedno dziecko z moich komórek a drugie z kd. Za każde oddałabym życie i oboje kocham bezgranicznie. A jak mnie wkurzaja, to w identycznym stopniu.
Boje sie własnie takich myśli i jak do tego podejść. Bo syn to moja miłość bezgraniczna, i boję się że mogę nie czuć tego samego….
Madzia08.1978
Mam lionelo polecam, ładowany jak telefonUżywałyście przenośnego podgrzewacz do butelek? Jak tak to jaki polecacie?
hatszepsut2023
Zaciekawiona BB
Ale to przecież dwoje różnych ludzi. Chyba naturalne jest to, że się różnią, a ja to dostrzegam. Natomiast w moim stosunku do nich nie czuję różnicy. Oboje są moim największym szczęściem i jestem dumna, że mogę być ich mamą.nie masz lub czy nie mialas w glowie zadnych porównań czy różnic?
Boje sie własnie takich myśli i jak do tego podejść. Bo syn to moja miłość bezgraniczna, i boję się że mogę nie czuć tego samego….
Kasienkaol
tak to oczywiste…. Tylko zostało mi to już zaproponowane bo szanse na moje komórki są nie wielkie, dlatego po prostu pytam. Dziękuję za odpowiedźAle to przecież dwoje różnych ludzi. Chyba naturalne jest to, że się różnią, a ja to dostrzegam. Natomiast w moim stosunku do nich nie czuję różnicy. Oboje są moim największym szczęściem i jestem dumna, że mogę być ich mamą.
hatszepsut2023
Zaciekawiona BB
Trudno komuś coś doradzać w takiej sprawie. Mi każde z dzieci przyniosło szczęście.tak to oczywiste…. Tylko zostało mi to już zaproponowane bo szanse na moje komórki są nie wielkie, dlatego po prostu pytam. Dziękuję za odpowiedź![]()
A próbowałaś stymulacji u innego lekarza na innych lekach? Ja miałam kilka lat temu taką sytuację że przy amh niższym od twojego, organizm nie reagował na gonal f. Przy innych lekach udało się uzyskać 3 komórki. Jedna poszła do transferu. Reszta się nie utrzymała. Ciąża biochemiczna. Może warto zapytać o opinie jeszcze innego lekarza?tak to oczywiste…. Tylko zostało mi to już zaproponowane bo szanse na moje komórki są nie wielkie, dlatego po prostu pytam. Dziękuję za odpowiedź![]()
Kasienkaol
tak planuje. I planuje też zrobić sobie przerwę. Chce zaczerpnąć wiedzy innego lekarza. Tylko teraz zastanawiam się czy dobrym wyborem będzie inny lekarz a ta sama klinika….A próbowałaś stymulacji u innego lekarza na innych lekach? Ja miałam kilka lat temu taką sytuację że przy amh niższym od twojego, organizm nie reagował na gonal f. Przy innych lekach udało się uzyskać 3 komórki. Jedna poszła do transferu. Reszta się nie utrzymała. Ciąża biochemiczna. Może warto zapytać o opinie jeszcze innego lekarza?
reklama
Kasienkaol
jeszcze nie, w poniedziałek miałam dopiero punkcje, jeżeli zostaniemy u dr Gie.zle.ra to napewno bede chciala zmiany leków i nawet długiego protokołu. Wiem ze z niższym dziewczyny mają komórki i mają ciąże. Dlatego bede próbować choćbym miała zrezygnować z programu i zrezygnuje dopiero jak amh spadnie do zera.A próbowałaś stymulacji u innego lekarza na innych lekach? Ja miałam kilka lat temu taką sytuację że przy amh niższym od twojego, organizm nie reagował na gonal f. Przy innych lekach udało się uzyskać 3 komórki. Jedna poszła do transferu. Reszta się nie utrzymała. Ciąża biochemiczna. Może warto zapytać o opinie jeszcze innego lekarza?