Elencza
Fanka BB :)
To z tej strony, przeczytaj, żebyś dokładnie zrozumiała.Bardzo dziękuję![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To z tej strony, przeczytaj, żebyś dokładnie zrozumiała.Bardzo dziękuję![]()
Tak, w Twojej sytuacji okazujesz zwolnienie.Tzn przechodzę na l4
DziękujęTak, w Twojej sytuacji okazujesz zwolnienie.
Dziękuję ślicznieTo z tej strony, przeczytaj, żebyś dokładnie zrozumiała.
Upewnij się tylko, że ginekolog przedłuży zwolnienie, żebyś nie musiała do pracy wracaćDziękuję
No tak to by było dopieroUpewnij się tylko, że ginekolog przedłuży zwolnienie, żebyś nie musiała do pracy wracać![]()
Dokładnie tak.Nie otrzymam chorobowego za okres na wychowawczym, ale jak przerwę wychowawcze to normalnie wchodzę na l4 i otrzymuję chorobowe tak ?
Bardzo proszę jeszcze o pomoc , zakłam że pracodawca nie dopuści mnie do pracy z dnia na dzień tylko z zachowaniem tych 30 dni to np. Składam wniosek 2 lutego i dziń 4 marca jest moim powrotem do pracy ? Czy z dniem 3 marca wracam do pracy? Bardzo proszę o odpNo tak to by było dopiero![]()
Ty składasz pismo,że chcesz wrócić do pracy np 2 lutego. Pracodawca jeżeli się nie zgodzi to po 30 dniach czyli 4 marca wracasz do pracy.Bardzo proszę jeszcze o pomoc , zakłam że pracodawca nie dopuści mnie do pracy z dnia na dzień tylko z zachowaniem tych 30 dni to np. Składam wniosek 2 lutego i dziń 4 marca jest moim powrotem do pracy ? Czy z dniem 3 marca wracam do pracy? Bardzo proszę o odp