reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

I oto nasz wczorajszy zakup :-) mam nadzieję że nie będę na niego klęła. Jak na moje 4 schody, które mam do pokonania to chyba nie będzie za ciężki :-)Póki co się wczoraj nim trochę pobawiliśmy, żeby nauczyć się montowania a dziś już go schowałam bo biorę się za wypakowywanie wszystkiego z szaf bo popołudniu albo jutro z rana wywozimy stare meble i zabieramy się za remont.

A co do ciuszków to myślałam że nudno będzie ubierać chłopca, ale oglądając to co mam kupione i wasze ubranka to chyba nie będzie tak źle. Nie które kompleciki są po prostu super:-)

Załączniki

• 20151213_172803.jpg
    20151213_172803.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 20151213_173325.jpg
    20151213_173325.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 20151213_173850.jpg
    20151213_173850.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Między mną a moim mężem jest 30cm różnicy we wzroście, obrączki też ja mam 10 on 30 :D Tak się dobraliśmy i co teraz? :D Damian nie jest ani za drobny, ani za duży tak standardowo 104 nosi, ale na usg mi ostatnio wyszedł już termin z pomiarów o 3dni później więc myślę że raczej bardzo duży nie będzie :)

Lucinda - jakiej firmy jest ten wózeczek? Podoba mi się:tak:

ja mam 172-3cm wzrostu, mój mąż ma 190, córka jest wysoka ale nie jakas sosna;-) w brzuszku tez była zawsze wieksza i to od dużo niż wg terminu @, teraz synek jest tydzień starszy niż wg @, jest tak od ok 10tc i się trzyma tak samo wiec ok

amko - te ciuszki co kupiłam tez są wszystkie na 62, ja mniejszych nie kupuję, może z kilka bodziaków, a tak to min na 62

Lucinda - jakiej firmy jest ten wózeczek? Podoba mi się:tak:

Polska firma Adamex. Bardzo tanio nam wyszedł, ale umówiliśmy się że skoro to nasz pierwszy wózek i tak naprawdę nie wiemy na co zwrócić uwagę to nie warto przepłacać bo czytając w internecie opinie to nawet na wózki za 3000 zł są jakieś negatywne oceny. A może akurat okaże się, że u nas się sprawdzi :-)

To akurat york. Za zestaw 2 w 1 i dokupiliśmy fotelik z adapterami zapłaciliśmy coś ok 1300 zł bo trafiliśmy na wyprzedaż kolekcji, więc porównując z ceną w internecie to fotelik wyszedł nam gratis :-)

reklama
Moja Nadia tez takie małe 104 nosi jak twój Damian ale ur sie tez malutka. Ja 3300 56cm mąż 4200 59cm a córka w
39tc 2600 50cm. Nie ma reguły raczej.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry