reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak myślicie latem to jak rozmiar mogą nosić nasze maluchy? Wiadomo ze to zależy kiedy się uroda i od dlugosci. Moze 74?
A wiecie może jak rozmiarów ka z Nexta wypada- chodzi mi o 56. Czy sa malenkie czy raczej normalne?Z córką przerobiłam dopiero większe rozmiary jak zobaczyłam ze z Polski Nexta tez można zamówić.
A wiecie może jak rozmiarów ka z Nexta wypada- chodzi mi o 56. Czy sa malenkie czy raczej normalne?Z córką przerobiłam dopiero większe rozmiary jak zobaczyłam ze z Polski Nexta tez można zamówić.
klaczek ja patrzyłam dziś jak rosla moja pierwsza corka w jej książeczce i ona na 6 miesięcy miała 66 cm wiec jeszcze mniej niż rozmiarowki podaja. Mysle ze u nas rozmiar 68 będzie dobry gdzies na początek zimy/pozna jesien. Ale moja corka do tej pory jest dość niska, ma ponad 4 lata i równo 100 cm.
reklama
Sweetka - ja bym wzięła kilka 56, mniejszych nie, next raczej ma mała rozmiarówkę z tego co pamiętam to córka mając np. rok nosiła od nich body na 18 m-cy. Nadia urodzila się standardowa 56cm i 3600g ale zawsze była wagowo na 50-75 centylu a wzrostowo na 97 centylu albo ponad skala. I tak jej zostało, ma 6,5 roku a ubrania kupujemy na 134 a waży niecałe 20kg