reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

ja mam dużo małych ciuszków takich między 52 a 56, były takie słodkie a kupowałam je na samym początku więc nawet nie myślałam, ze mogą być za małe :/ mam ich dużo, wiec pewnie prać nie będę musiała ... haha, nie będę musiała palki używać ;)

reklama
Na pierwsze dni na małe pasował najlepiej rozmiar 56, teraz też dokupię kilka ubrań w tym rozmiarze ale z takich materiałów,które się trochę ciągną :) H&M ma takie...rosną razem z dzieckiem.
Córy były duże- 59 i 57cm a mimo to 56 było ok.

mojego szwagra corka skończyła 2 miesiące i ma nosi już rzeczy na 68cm , mimo , że ma 60cm długości:p ale jest kawał kobietki... karmiona tylko na mleku matki wiec ja tez nie wiem ile tych ciuszków na 56cm kupic

Ja miałam sporo na 56. Mija się urodziła 56 cm i te były trochę jeszcze za duże. Ale chudzinka była. Na grubszy dziecku tez ubranko inaczej się naciągane.
Martita moja ma 3 lata i 110 cm ale jak była mała to tak szybko nie rosła.
Kitki mówisz z3 Next zaniżony? Chyba masz rację bo ja Mii kupuje legginsy na 5-6 a ma 3 lata wiec chyba z Nexta kupie na 62. Piękne mają ciuszki, tylko cena:no: a w Polsce wyprzedaży brak

A to moje przypadkowe zakupy w smyku tamtym tyg bo poszlam po czapke i szalik dla corki ;)

Załączniki

• 1450085887196.jpg
    1450085887196.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 1450085902827.jpg
    1450085902827.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 1450085933137.jpg
    1450085933137.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 50
  • 1450085952071.jpg
    1450085952071.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
KITKI ale ekstra dresiki dla małego sportowca :-)

Ja kupiłam ciuszki trochę większe - tak na 62-68-74, pamiętam, że dużo malutkich dostałam jak goście przychodzili odwiedzić dzieci.
Synek szybko rósł, córeczka dużo drobniejsza była i dłużej we wszystkich rozmiarach chodziła.

Do góry