lliluu
Aktywna w BB
Hej nie było mnie tydzień ale już jestem tęskniłyście
Basiatoja moja córa zakochała się w Olku "(...) oczywiście bardziej kocham Dannego ale na takiego męża mogę poczekać(...)"
Truskafffka Lusia rozwaliła mi serce ;-) DSC_0194 moje ukochane No i wanienkę macie stylową Co do kopyrtania mamy taką samą kaczkę;-)"(...)no to już piękne jaja(...)"
Nimitii no nie ma to jak prywatny basen
zabka253 śpiochy mnie zauroczyły ;-)
Asinka85 Nina to chyba aktorką zostanie ;-)Widać że oswojona z kamerą
Zuzkon brawo za siedzenie ale czy oby nie za wcześnie? co to macie za zabawkę bardzo poręczna ;-) i widzę Kubulek taka sama gadułka jak Danny
żeby nie byc w tyle ja też postaram się wam coś fajnego wstawić ;-)
z pozytywką królik w kapeluszu królik z kapelusza - YouTube
pierwszy raz bez pomocy w dużej wannie (z mała ilością wody) sam pływam - YouTube
Pozdrawiam
Basiatoja moja córa zakochała się w Olku "(...) oczywiście bardziej kocham Dannego ale na takiego męża mogę poczekać(...)"
Truskafffka Lusia rozwaliła mi serce ;-) DSC_0194 moje ukochane No i wanienkę macie stylową Co do kopyrtania mamy taką samą kaczkę;-)"(...)no to już piękne jaja(...)"
Nimitii no nie ma to jak prywatny basen
zabka253 śpiochy mnie zauroczyły ;-)
Asinka85 Nina to chyba aktorką zostanie ;-)Widać że oswojona z kamerą
Zuzkon brawo za siedzenie ale czy oby nie za wcześnie? co to macie za zabawkę bardzo poręczna ;-) i widzę Kubulek taka sama gadułka jak Danny
żeby nie byc w tyle ja też postaram się wam coś fajnego wstawić ;-)
z pozytywką królik w kapeluszu królik z kapelusza - YouTube
pierwszy raz bez pomocy w dużej wannie (z mała ilością wody) sam pływam - YouTube
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: