reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

anecik,

moje wymioty męczą mnie nawet w snach.... echh ostatnio śniło mi się, że płynę statkiem w czasie sztormu blleeee:baffled:

pozdrawiam wszystkie wymiotujące ;-),
ja właśnie przed chwilą miałam swój pierwszy ciążowy wymiot w życiu:baffled:
ale wymuszony, tzn sprowokowałam wymioty bo od rana mnie mdli i jak zjadłam obiad to już wytrzymać nie mogłam

reklama
zielono_mi na słodkie lenistwo nie ma żadnej skutecznej rady, kochanie teraz powinnyśmy legalnie leniuchować

kasica, jakie masz przesłanki do cc???

dziś obiadek był wcześniej, było go jeszcze mniej, mam nadzieję że dziś już zołądek nie bedzie mi dokuczał

sheeppy Ciebie mdli.... u mnie nadal nic

anecik, jak już odwedzisz tego lekarza orzecznika to powiedz jak wygląda takie coś, bo mie czeka to w przyszłym miesiącu, i od czego zależy wysokość wyplacanego zasiłku z zusu??

ja nie mam zadnych objawow tylko czasami mnie glowa boli.
Brzuszka nie widac bo brzuszek zawsze mialam spory hihihi.My wlasnie z Tż zats sie czy nie pobrac sie w grudniu poki brzuszek jest maly.Ale zob co z tego wyjdzie;-)

guska35 miałam kilka operacji głowy i jeszcze dwa dziady tam są - niewskazany jest mi wysiłek a poród drogami natury już w zupełności
Mnie na szczęście młodości jeszcze nie dotknęły i po mamie nie powinnam mieć ale to nic pewnego:no:

Ja póki co właściwie też żadnych objawów nie mam. Dlatego też czasami nie chce mi się wierzyć, że jestem w ciąży. Jedyne co, to bardzo szybko się męczę i ciągle chce mi się spać. Jak wracam wieczorem z pracy to właściwie kłade się do łóżka i momentalnie zasypiam...

Witajcie Kochane Mamusie:-D daaawno mnie tutaj nie było:blink: mam pytanko, czy rosną Wam brzuszki :confused: ostatnio rozmawiałam z kobietą w 5 m-cu po której nic a nic nie było widać, a ja mam piłke w 8 tygodniu.. (mam 54kg, 166cm, w ciązy przytyłam kilogram, więc bez szaleństw) zawsze miałam płaski brzuch a teraz mi tak wybałuszyło.. czy to normalne jeśli maleństwo ma coś ponad 2cm?

Pozdrowionka gorące i trzymam za Was wszystkie kciuki za spokojne 9 miesięcy i zdrowe maluchy (szczególnie za Te plamiące aby wszystko wróciło do normy..:tak: )

reklama
Do góry