reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
cena rewelacja:szok:
ja właśnie upiekłam biszkopty w 2 miskach metalowych:-p tak mi się zachciało;-):-D(wyszła ala'sukienka ;-);-))

Ostatnia edycja:
wiem że cena może i szok ale ja już z tej firmy masę rzeczy kupiłam i jestem naprawdę mega zadowolona wysoka jakść, wszystko można czyścić w zmywarkach, ładnie zanieczyszczenia zchodzą bez śladu użytkowania-a ja naprawdę często piekę.

mi też ta kaskada chyba bardziej pasuje choć ten tulipan na wielkanoc fajowy.

p.s. na walentynki sobie zażyczyłam.:-D

zamówiłam tą kaskadę ala góra jakoś bardziej uniwersalna chyba- bo pomyślałam że jak tą z tulipanem zaleję lukrem to nie będzie i tak widać wzoru musiałąbym mieć koniecznie te lukry kolorowe w sprayu aby był efekt.

no cena wysoko przyznam ale nigdzie prze nigdzie nie znalazłam form o takich innych kształtach a szukałam już dośc długo.

domówiłam jeszcze poro innych rzeczy już na urodziny więc dostałam trochę zniżki i przesyłkę gratis.jeny ja na takie rzeczy to nie mam umiaru aż wstyd :zawstydzona/y:

a na udziny już zapowiedziałma że nie chce prezentów tylko kasę na jakiś robot kuchenny bo nie mam fajnego-wiem mało wyszukany prezent jak na 30 stke.:cool2:

reklama
Do góry