reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
ciastka z maszynki ?ma ktoś dobry przepis na ciastka maślane:sorry::confused:
zaraz sprawdzę miałam kiedyś :sorry:

Ja mam taki :
1kg mąki
350g cukru
5-6 jaj
350g tłuszczu
20 g amoniaku
cukier waniliowy
proszek do pieczenia

razem wymieszać ,wyciskać przez maszynkę ,piec na złoty kolor w 180stopniach

Ostatnia edycja:
nie ma za co :-)

a będziecie robić w domku te ciacha ?czy to przepis dla kogoś moja babcia robiła je za mojego dzieciństwa z tego przepisu i już nie pamiętam jak smakują wiec ciekawe czy dobre :-p:rofl2:

jedne właśnie wyjęłam z pieca drugie 2 blachy się pieką:-p:rofl2:
ale troszkę inny przepis wykorzystałam ..nie miałam amoniaku:cool2:

są pysze:-p:-):-) zaraz sama je zjem:rofl2::cool2:

reklama
zakupiłam wcozraj takie formy silikonowe: Lidl Online
i poszukuje teraz przepisu na jakieś takie ciasto które mogłabym przerobic na produkty które moze Hubek
nie wiem czy oprócz typowo biszkoptowego ciasta ktos coś zna jeszcze??

a i jeszcze na takie ciastka co przez maszynke mozna robic, albo przez cos takiego: Lidl Online

bedę wdzięczna :-)

Do góry