reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

no ja zaraz na badania ... aż mnie mdli jak nic nie przełknę :baffled:

Mysia będzie dobrze może Filip się uspokoi w przedszkolu :tak:często te łobuziaki w domu w przedszkolu są grzeczne :-D

Kasiu Oliwka już samodzielna dziewczynka :tak:

Cześć:-)

Mnie też czeka sprzątanie i 3 prania:-p Do tego wieczorem zrobię torcik kawowy z mascarpone i naszykuję sobie rzeczy na jutrzejszy obiad, bo jednak dla 4 dorosłych i 2 dzieci, czyli tak jakby dwa razy tyle niż normalnie:rofl2: Powiem szczerze, że mieszkałam z teściami 2 lata, ale odkąd mieszkam sama to "sieje paniką" przed ich odwiedzinami, a zwłaszcza teraz jak będą nocować:sorry2: A w sumie to nie mam powodów, ale nie chciałabym żeby coś było nie tak, tzn. żeby nie było się czego przyczepić:zawstydzona/y:

Miłego dnia:-)

Wolfia czyli inspekcji się boisz :-D;-)

ja dziś byłam na tym pobraniu krwi i chyba mi rękę ta baba uszkodziła :baffled: pobrała mi z żyły z boku ręki pod kciukiem wiec żyła cała spuchnięta i ruszac ręką nie mogę :wściekła/y:

oj jak ja nie lubie pobierania krwi....:zawstydzona/y::baffled::sorry2: Gosia moze przez to że w takim miejscu pobierała to boli, no bo wiadomo zyła naruszona.
Ch ociaz jak mój mąż oddawał krew w zeszłym miesiacu to mu zyła nie chciała sie zasklepic i co cos podniósł to mu pękała i normalnie krwiaka na pół ręki miał:baffled: no ale tam wiadomo igła kolos była uzywana:szok:

mi juz lepiej, ketonal wreszcie zaczyna działać. Ale za to robię sobie wolne popołudnie , czyli mąż sprzata w domu a ja na ploteczki wybywam do kumpeli mojej szwagierki, szwagierka tez będzie i 3 dzieciaków więc się pobawią a my poplotkujemy:tak::-) a jutro grillowanie u nas, znajomki się schodza wiec wieczorkiem pieczenie mnie czeka tarty z malinami:-) pychotka, az sie nawpycham pal licho dietę:-p:-D zawsze mam głoda na słodkie jak mam @:zawstydzona/y::sorry2::-D

reklama
Witam:-):-)

u mnie kociol na calego - przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow. Wczoraj przyjechala do mnie siostra i zostala az do dzis rana. Bylo super. :happy2:Brakowalo mi takiego spedzenia z nia czasu i nocnego gadania. :-):-):-)
A teraz szaleje na calego - koncze pranie, susze (dobrze ze jest pogoda) pakuje sie na wakacje,sprzatam, Milena ciagle cos chce. Zobaczymy jak to bedzie. Wyjezdzamy o 5 rano.

Udanego dnia wszystkim:tak::tak::tak: Mam nadzieje, ze wieczorem uda mi sie jeszcze tutaj zajrzec.

Do góry