reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

No co Ty agusia!?Ja susze na balkonie pranie i jest tam słońce przez pół dnia!!!Alemoże musze te plamy wystawiać do słońca:-)

reklama
Ja używam super odplamiacz Dr Beckmann taki ze szczoteczką (tej firmy są też inne ale ten mi akurat przypadł do gustu najbardziej). Zupki puszczają idealnie. Już dawno go używam i nie znalazłam do tej pory lepszego, a co najważniejsze można go używać do białego i do kolorów i nic nie odbarwia. Zaraz wkleje zdjęcie.

nie dodaje się go do prania, odplamiacz wciera się szczoteczką która znajduje się na butelce w plamę, zostawia na 10-15 minut i potem do pralki i po plamie :tak:

Z jakiś miesiąc temu pojawiły się w Carrefourze butelki 375 ml (+50% gratis) nie wiem czy sa nadal, normalnie butla ma 250 ml. 1 butla kosztuje ok. 10 zł i starcza na długo. Stosuję naprawdę do wszystkiego, nawet do delitatnych materiałów i nic mi się nigdy nie zniszczyło.

myślicie że kaszkę silac mogę zrobic małemu ( po podejrzenie o skazę i karmię tylko piersią) tak dla spróbowania i karmić łyżeczką czy lepiej nie????????

i kiedy mu to podać??

Ten odplaiacz jest bardzo dobry, jest tez w mydełku-polecam-
ja mam bardzo duzy sliniaczek dla Zosi i raczej wszytsko pozostaje czyste, Martula najwyżej rozbierz Tosie do naga :-):-D:happy:

reklama
:-D jak jest ciepło to można na golasach karmić ;-) a przy takiej pogodzie jak dziś to ja mam fartuszek ceratkowy który zakrywa ubranko :tak: po karmieniu opłucze pod kranem i nie mam problemu choć i tak mała mi się nie brudzi ale lubi jedzonko popchnąć rączką do buzi a ręce wytrzeć w ubranko :dry:

Do góry