reklama
Ja używam super odplamiacz Dr Beckmann taki ze szczoteczką (tej firmy są też inne ale ten mi akurat przypadł do gustu najbardziej). Zupki puszczają idealnie. Już dawno go używam i nie znalazłam do tej pory lepszego, a co najważniejsze można go używać do białego i do kolorów i nic nie odbarwia. Zaraz wkleje zdjęcie.
Z jakiś miesiąc temu pojawiły się w Carrefourze butelki 375 ml (+50% gratis) nie wiem czy sa nadal, normalnie butla ma 250 ml. 1 butla kosztuje ok. 10 zł i starcza na długo. Stosuję naprawdę do wszystkiego, nawet do delitatnych materiałów i nic mi się nigdy nie zniszczyło.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ten odplaiacz jest bardzo dobry, jest tez w mydełku-polecam-
ja mam bardzo duzy sliniaczek dla Zosi i raczej wszytsko pozostaje czyste, Martula najwyżej rozbierz Tosie do naga :-)
ja mam bardzo duzy sliniaczek dla Zosi i raczej wszytsko pozostaje czyste, Martula najwyżej rozbierz Tosie do naga :-)
reklama
jak jest ciepło to można na golasach karmić ;-) a przy takiej pogodzie jak dziś to ja mam fartuszek ceratkowy który zakrywa ubranko po karmieniu opłucze pod kranem i nie mam problemu choć i tak mała mi się nie brudzi ale lubi jedzonko popchnąć rączką do buzi a ręce wytrzeć w ubranko