reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Baśka zasnęła o 11:30 i sama męczyłam sie do teraz żeby zasnąć, bo nocki są ostatnio nieciekawe (pewnie przez ząbki) no ale 40 minut myslenia co trzeba zrobić wygrało ze snem...

Więc zrobiłam sobie herbate z syropem z imbirem, cynamonem i gozdzikami, a do tego ciasto z jabłkiem z cynamonem ;) i pomyślałam ze napisze i poczytam co tutaj sie dzieje :)

Oczywiście zaraz pójde do szklarni po pietruszke i po listy do skrzynki a potem dokończe grochówke która mam na gazie.

Dziś jade do mojej Babci, czyli Basi PraBabci :) Ma 76 lat wiec kobiete czasem odwiedzam, bo cieszy sie z prawnuczki :)
Zreszta moja babcia ma dwie prawnuczki i jednego juz 12letniego prawnuka (syn mojego brata).

Jutro pójdziemy z Glizdą na basen i zobaczymy jak zareaguje. Chyba ja tym razem wejde z nia do wody a męża zostawie na brzegu :)

Aha, oczywście składam najserdeczniejsze życzonka dla Wszystkich Dzisiejszych Miesięczniaków!!!

Ps. Wiecie, jeszcze niedawno bawiłam dziecko kuzynki i wygłupiałam sie z nim na wszystkie możliwe sposoby a teraz Dennis kończy...... 16 lat!!! I jak go spotykam to nie wiem nawet o czym z nim rozmawiać :) A tak fajnie było jak go odwiedziałam i rzucał mi sie na szyje i krzyczał: Ciocia Asia! :)

Ps. A to Moja Glizda ;)
http://pokazywarka.pl/ibhsiy-2/

Ostatnia edycja:
reklama
Aisa- Jaka cudowna Basieńka!!! Ale podobna do Ciebie !!!!!!!!!!1 Szok!!!! :) Piękna śmieszka!!!! Kochana tak tylko wspomnę tylko się nie obrażaj broń boże. Ja bym wannowych zdjęć na ogólny nie wrzucała bo... wiadomo! P.S. daj troche tego ciacha jabłkowego :p:)
Liliti - owocnych zakupków bucikowych!
Hefi - NO NARESZCIE:p:p:p Fajnie ze akumulatorek podładowany:) I fajnie że jesteś z nami znów:)
Koriander - Kochana na pewno wszystko w pożądku będzie!!! Dodzwoniłaś się do nich? Może jak masz kontakt z jej mamą to może zadzwoń jeśli nie udało Ci się dodzwonić. Ja sobie nie potrafię wyobrazić jak bym się czuła gdyby to moja psiapsióła tam była... Jak w niemczech takie wichury szalały to od razu dzwoniłam do mojej przyjaciółki czy u nich ok wszystko

My po godzinnym spacerku ale pi... jak w kieleckim więc szybciuteńko się zwinęliśmy :) Mam mnóstwo roboty a nie chce mi się chyba czas na zieloną herbatkę turbo napędową:):)

Witajcie!!!
Dla wszystkich świętujących dziś i wczoraj dzieciątek wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

Perfecta- jak dobrze ze Jasia serduszko zdrowe!!!! Kochany ze tak dał się przebadać i uspokoić mamusię!
Odnośnie zakupów to w tą sobotę nie dam rady, ale na bank któregoś razu bedziesz miała mnie na przyczepkę:)))

Emalia- pewnie nie uwierzysz ale poryczalam się na tym filmiku!! To takie wzruszające jest jakie zdolne te nasze dzieciątka!!!! Taka się beksa ostatnio zrobiłam ze szok:)

Zyrafka- ale Lukaszek przystojniak w podpisie!!!!

My juz dzisiaj po lekarzu bo Jagoda zaczela wczoraj kaszlec a w nocy gorączkowala i okazało sie ze infekcja wirusowa nam wrocila bo "mądra mamusia" odstawiła syropy po 2 dniach jak objawy zniknęły...
Oprocz tego Jagoda ma liszaj na przedramienu i jest to chyba uczulenie na cytrusy.. Mamy smarowac maścią z witaminą A.

Wierze ci kochana , bo też rycze na filmikacach dzieci czerwcowych. A najbardziej mnie wzruszyły filmiki te od fasolki do teraz. Masakra!!!
Zdrówka dla Jagodzi i buziak od Jasia :*

Moja najblizsza przyjaciolka jest w tej chwili w Japonii nie moge sie do nich dodzwonic :no::-:)-( Maja 1,5 rocznego synka a maz pracuje w Tokyo :-(

Ja piernicze. Współczuje. Udało Ci się skontaktowac? Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.

Baśka zasnęła o 11:30 i sama męczyłam sie do teraz żeby zasnąć, bo nocki są ostatnio nieciekawe (pewnie przez ząbki) no ale 40 minut myslenia co trzeba zrobić wygrało ze snem...

Więc zrobiłam sobie herbate z syropem z imbirem, cynamonem i gozdzikami, a do tego ciasto z jabłkiem z cynamonem ;) i pomyślałam ze napisze i poczytam co tutaj sie dzieje :)

Oczywiście zaraz pójde do szklarni po pietruszke i po listy do skrzynki a potem dokończe grochówke która mam na gazie.

Dziś jade do mojej Babci, czyli Basi PraBabci :) Ma 76 lat wiec kobiete czasem odwiedzam, bo cieszy sie z prawnuczki :)
Zreszta moja babcia ma dwie prawnuczki i jednego juz 12letniego prawnuka (syn mojego brata).

Jutro pójdziemy z Glizdą na basen i zobaczymy jak zareaguje. Chyba ja tym razem wejde z nia do wody a męża zostawie na brzegu :)

Aha, oczywście składam najserdeczniejsze życzonka dla Wszystkich Dzisiejszych Miesięczniaków!!!

Ps. Wiecie, jeszcze niedawno bawiłam dziecko kuzynki i wygłupiałam sie z nim na wszystkie możliwe sposoby a teraz Dennis kończy...... 16 lat!!! I jak go spotykam to nie wiem nawet o czym z nim rozmawiać :) A tak fajnie było jak go odwiedziałam i rzucał mi sie na szyje i krzyczał: Ciocia Asia! :)

Ps. A to Moja Glizda ;)
Świeże foteczki Baśki :) - Pokazywarka.pl

Kochana, powiem Ci ,że Basia jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spagetti już gotowe :) A ja wpierniczam sucharki :) Jasiek ma dzisiaj strajk spaniowy.

edit:Wymacałam sobie guzek w piersi i schzuje już. Nie wiem czy to może jakaś resztka pokarmu. W czwartek idę do gina. Może da coś na rozbicie pokarmu. Nie mam zamiaru miec trzeciego zabiegu. Wrrr..... mi yo się zawsze coś przypląta.

Aisa fotki świetne;)
Ja mam krzesełko smoby do kapieli i Gaja ani razu sie w nim nie wyk apała nie mieści sie;(
Rogaliki juz rosna i zaraz do piekarnika musze bieć na zakupy bo dzisiaj rybka na obiad bo post:)
Mąż mimo, że lubi pewnie będzie zawiedziony, że nie ma mięcha;P

Mam do was prośbę...............................................................
KOPNIJCIE MNIE W TYŁECZEK (ahahahahaha pomyślałby kto tyłeczek - szafa 3 drzwiowa- PRAWIE robi wielką różnicę:p:p)
BO MUSZĘ SIĘ WZIĄĆ ZA POŻĄDKI A MII SIĘ NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!

Kochanej
Kornelci , Igusi , Ignasiowi , Olkowi ,
Kubusiowi
oraz mojemu słodkiemu
i cudownemu
zięciowi Łukaszkowi:-):-);-)
życzymy samych radości w życiu,
uśmiechu na twarzy
i wiele miłości
Polcia z mamą!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!!!!
Ja dziś wolne....Cuuudownie.....Do pracy dopiero w poniedziałek...:-D....Kompy działają i wczoraj dzielnie pracowałam....i zabrakło mi tylko 15 minut aby wszystko powprowadzać do systemu w czasie....Nawet kawy nie piłam tylko dziobałam ciągle przy kompie....Dziewczyny się smiały że przez cały dzin chyba tylko powiedziałam "dzień dobry" i "do widzenia" :-D....Ale Paweł miał wczoraj wolne i nie chciałam długo zostawać w pracy żeby nie tracić wspólnych chwil....I tak 15.15 zrobiłam wszystko i mogłam spokojnie iść do domu!!!!
A dziś zaliczyłam już 2,5 godzinny spacerek z Polcią który cały przespała....odkurzyłam sprzątnęłam....i teraz przed obiadkiem dla Polci znalazłam chwilkę czasu by Was troszkę podczytać....
perfecta - fajnie że wszystko dobrze z serduszkiem Jaśka....Polcia też uwielbia to badanie....i nawet żel ją nie zniechęca....leży grzecznie i obseruje monitor.....I też właśnie ma tą dodatkową strunę....
aisa - śliczna Basieńka...Masz cudowną córkę....
zyrraffko - gratulujemy Łukaszkowi nowej umiejętności picia ze słomki...Zuch chłopaczek!!!! A jak idzie z jedzonkiem...coś lepiej????Bo nie mogę doczytać!!!!
koriander - daj już znać jak się dodzwonisz do przyjaciółki czy wszystko u jich ok!!!
emalia - jeszcze raz gratki dla Jaśka...No wciąż nie mogę się nadziwić....Jest cuuudowny!!!!
Zmykam szykować obiad dla Polci!!!!!

reklama
Do góry