reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta- a widzisz, czyli to nie tylko moje odczucie. W ktorym Realu robisz zakupy? W Markach?? Cos mi się wydaje ze Ty gdzieś w "moich stronach" mieszkasz:)

Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania:) ale z lezenia tez umie:)

Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także:)

Real Grochowska /Jubilerska :) A mieszkam w Wawrze w zasadzie pod :p:p
Idę lulu
Dobranoc
p.s Przepraszam że mało wylewna dzisiaj ale sie nie czuję wcale cały dzień do tyłu, wizyta u kardiologa w przyszłym tygodniu a w piątek to nieszczęsna usg:) Stara jestem sypię się:p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry a co tu tak pusto?

ja sie tylko przywitam i mykam na jakies szybkie zakupy bo w lodówce pomału echo sie robi i coś na obiad upolować :)

miłego dnia
będę później

Witamy się i my;)
Gaja oglada klub myszki miki i normalnie az całą ulicą ja słyszy tak piszczy i się cieszy a jak jest mysi taniec to z łóżka prawie spada:)
Pogoda straszna!!!

nie ma, ząbki też pewnie leniwe są :)

Dlaczego mnie to nie dziwi :-) Kamil też szczerbaty :-)

U nas te ćwiczenia się nie sprawdzają, nie jestem w stanie go niczym zainteresować na tyle by sam zechciał się obrócić, więc odpuściłam. Jak przyjdzie na niego pora to się obróci :-)

Młody zostaje z ciotką a my do sklepu jedziemy :-) to prawie jak pół ferie :-)

Witam i ja. Jasiek śpi więc zajrzałam na chwile :)
Perfekta- fotka zarąbista , a co do kojca to ze dwa dni temu też oglądałam ale na razie brak funduszy bo mamy 50-tę ojca.
Iza- jak tam dzisiaj? Siniaczki jakieś się pojawiły? :) Współczuję kraksy.

A jeździk mamy taki tylko pomarańczowy- berchet buble go 5 w 1 BERCHET JEŹDZIK BUBLE GO 5w1 -wyprzedasz (504392047) - Publiczne Archiwum Allegro

Miłego dzionka.

Hej Lenka- u nas też brzydko za oknem :(
wyszły wyszły mam mega siniaka na jednym kolanie a drugie zdarte ale co tam zagoi sie
mój fifi ma dolną lewą dwójeczkę :) mama przeszczęśliwa :)

edit: z radości mi się strony pogibały, prawy ząbek się przebił :D
Kasia gratki za zębolka
Adekwatnie do mojej obecnej sytuacji powinno być raczej to :-):-)

Gdy widzę słodycze to kwiczę
A oczy mi świecą jak znicze
:-D:-D:-D:-D
hehehehe dobre ale się uśmiałam
ewuś sorki ale nie rozumiem tego gów......... dla mnie szczeniak i tyle ale to oczywiście moje zdanie
dziękujemy z Michałkiem za życzenia
my poszliśmy sobie wczoraj na basen było super ratownik zafascynowany moim synkiem mówił że nie widział u nas jeszcze takiego maluszka na basenie (widać jaka wiocha z mojego miasta)

Ostatnia edycja:
Szczere choć spóźnione życzenia dla maluszków-
Colinka, Milenki, Damianka, Małgosi, Michałków i Sonii

A my serdecznie dziękujemy za życzenia dla Julianka :)

przeczytałam całe zaległości ale nie pamiętam co kto napisał, przepraszam, postaram się już być na bieżąco :)

Mój mały też troszkę w tyle, coś czuję że szybciej będzie chodził niż raczkował ale to pewnie też po mnie :) Do chodzenia się rwie i pięknie stawia całą nóżkę, postawiony przy wersalce potrafi stać ale na leżąco nie zamierza się choćby na centymetr przemieścić :/ ehhhhh jutro na ważenie i szczepienie idziemy, mam nadzieję że lekarka oceni pozytywnie jego rozwój hihihi
ząbki mamy dwa :D właśnie przechodzimy skok rozwojowy- nie chcemy spać, budzimy się w noc a zmiana pieluszki to mega wyczyn :) aaaa umiemy robić papa i najchętniej robimy do siebie do lustra... do psa nie robimy bo nie odma****e :( be pies!

dziewczyny kolekcjonujące pandorę- zbieracie tylko oryginalne koraliki czy też "zamienniki" ? tzn. po czym je odróżnić? mają wybite firmy? napaliłam się na nie, ale kupując w sklepie internetowym nie widzę żadnych nazw firm itp... ? a oryginalna pandora -jeden koralik ponad 100... a na mak-bizuteria duzo taniej... ?

Ewuś Szymonek chce ci pomóc, a ty rączki chcesz wykręcać?! Zero wdzięczności:-D
No proszę, jak ci pięknie idą przygotowania do matury, pewnie zdasz na 6:-)
A facet... szkoda gadać. Nie rozumiem tych jego tekstów, przecież na łańcuchu go nie trzymasz.

Ja też dziś muszę jakieś zakupy zrobić, bo lodówka robi się pusta. Jak mała się obudzi, to ruszamy oddać moją pracę do katedry i uzupełnić jedzeniowe zapasy.
Mam nadzieję, że dziś Emilka będzie mniej marudna.

reklama
Do góry