koriander
Fanka BB :)
hehe nie mam weny do pisania
wrrrr a gdzie te nowe co tak nas rok podczytywały i nie piszą teraz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe nie mam weny do pisania
wrrrr a gdzie te nowe co tak nas rok podczytywały i nie piszą teraz??
Perfecta- a widzisz, czyli to nie tylko moje odczucie. W ktorym Realu robisz zakupy? W Markach?? Cos mi się wydaje ze Ty gdzieś w "moich stronach" mieszkasz
Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania ale z lezenia tez umie
Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także
nie ma, ząbki też pewnie leniwe są
wyszły wyszły mam mega siniaka na jednym kolanie a drugie zdarte ale co tam zagoi sieWitam i ja. Jasiek śpi więc zajrzałam na chwile
Perfekta- fotka zarąbista , a co do kojca to ze dwa dni temu też oglądałam ale na razie brak funduszy bo mamy 50-tę ojca.
Iza- jak tam dzisiaj? Siniaczki jakieś się pojawiły? Współczuję kraksy.
A jeździk mamy taki tylko pomarańczowy- berchet buble go 5 w 1 BERCHET JEŹDZIK BUBLE GO 5w1 -wyprzedasz (504392047) - Publiczne Archiwum Allegro
Miłego dzionka.
Hej Lenka- u nas też brzydko za oknem
Kasia gratki za zębolkamój fifi ma dolną lewą dwójeczkę mama przeszczęśliwa
edit: z radości mi się strony pogibały, prawy ząbek się przebił
hehehehe dobre ale się uśmiałamAdekwatnie do mojej obecnej sytuacji powinno być raczej to :-):-)
Gdy widzę słodycze to kwiczę
A oczy mi świecą jak znicze
na jakim programie ten klub myszki miki?