reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Wiecie jak u nas ze służbą zdrowia. Ta operacja może być dopiero za kilka miesięcy. Więc od razu przesuwa się moje podejście do in vitro :-(
Ciekawe ile by kosztowało to prywatnie?

reklama
Kobitki ja pichce karkóweczke:) juz mi slina cieknie,a głodna jestem jak wilk,rozeszło sie pocztą pantoflową ze mam nocki,no i przyjaciółeczki jedna za drugą a smiałąm sie ze chyba na słupie ogłoszeniowym pisali ze mam nocke:-D no i tak mi zeszło na blablaniu i obiad dopiero sie robi ale moj emek dopiero poznym wieczorkiem wraca,takze sie spokojnie wyrobie:)
Dziewczyny mi tak leci czas ,dopiero co ĆWIARTKE miałam a tu juz po 30,masakra,nie wiem kiedy to zleciało:szok: ale wole sie w tym wieku,niz byc znowu małolata;-)

A u mnie penne ze szpinakiem. Jutro lazanki z cukinia. Sama sie zdecydowac nie moge co bardziej lubie. My jestesmy bardzo makaronowa rodzina. Zwlaszcza moj m ma reke do fantastycznych potraw z makaronem. Dobry jest w tym. Dzieci tez lubia gmerac w garach.
A moja zylete zaprosilam na jutro na pizze do lokalu. tylko ona i ja :-D
Fajnie, pogadamy sobie. Bardzo lubie z nia rozmawiac
Przyjaciolki do mnie nie wpadaja na kawe. Niestety mieszkam na takim zadupiu ze tu na noc asfalt zwijaja :-( zreszta wszystkie jestesmy obarczone dzieckami i wyjscie na kawe jest wyczynem nieomal alpinistycznym.
Co do wieku - no coz, mam kolezanki ktore juz wnukow wypatruja a ja dalej na etapie przedszkola. Troche juz bym chciala miec tego zycia dla siebie, ale jak patrze na takie malutkie bobaski to dalej mi sie chce ;-)

no nic musze konczyc. Dostalam kartke - bede miala zajecia plastyczne :-D

Witam się w piątek jak zwykle z zieloną herbatą.

Mam nadzieję, że Mikołaj Was wszystkie odwiedził :-), a Ksawery nie narobił szkód. U mnie tylko mocno wiało, a teraz za oknem pada śnieg

Katinka1, Damqelle - ale narobiłyście smaku... ja wróciłam późno więc tylko pomidorową zdażyłam zrobić, a dziś wieczorem czas na łososia

miłego piątku!

hej ,hej
Dziewczynki a ja mam wolne ,ojj smigła mi sie nocka ,takze spałam w swoim łóziu,mąż szcześliwy:-D
Ja byłam grzeczna w tym roku ;-)to mam nadzieje na jakis prezencik od Mikołaja:-D
U mnie tez strsznie weije ,az strach wychodzic,ale trzeba jakies paczki porobic dla dzieci:tak:
Obiadzik mam od wczoraj ,takze dzis biore sie za porzadki przedświateczne i juz bede stroic mieszkanko,juz sie ciesze ze bedzie klimacik świateczny :)
Życze Wam WSZYSTKIM miłego dnia i DUUUUUUUUUUUzo prezentów!!!!
Buziaki

Witam
Zostawiam kupę cukierków dla grzecznych dziewczynek.

U mnie wieje niesamowicie.

Aż nie chce się wychodzić z domu.

Operacja prawdopodobnie w lutym. Widzicie jak to u nas jest, wykitować predzej można. Masakra

A moja sis odkryła u siebie w domu grzyba. Boże straszne to. Ściana i meble do wymiany.
Fuj

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki

anuszka tak długo się czeka na operację? :szok:nie ma tak,że masz skierowanie do szpitala i śmigasz z nim ???wydawało mi się,że to tak działa:confused:
Katinka a To wolne masz bo wzięłaś czy tak Ci wypada ??ja chyba na święta też jakies mięsko popiekę :tak:
damgelle a To co stoi na przeszkodzie ,żeby mieć jeszcze synka lub córeczkę ;-)
mama05 jak babcia?

dziewczynki podrzuciłybyście pomysły kulinarne na święta :-)co robicie ??

Moja Myszka ząbkuje bo tempkę ma dzisiaj 37,2 i maruda taka ,że szok :-(dzisiaj noc nie przespana w ogóle ,jak chyba o 20 dzisiaj będę już spać :dry:odwołaliśmy rehabilitację bo w taką pogodę jaka u Nas jest to nie ryzykowałam ,zresztą coś się smarka to boję się,żeby się nie rozchorowała :blink: teraz śpi już wykąpana ,zobaczymy jak dzisiaj nocka :cool2:

ściskam Was cieplutko wszystkie i mam nadzieję,że Mikołaj był u każdej bo ja w tym roku chyba byłam nie grzeczna bo nie dostałam nic :wściekła/y:ale najcudowniejszy prezent śpi w łóżeczku ;-):-)to najważniejsze:tak:

spokojnej nocki

Ja dopiero usiadlam :-| mimo ze dzis mialam urlop. Mi mikolaj przyniosl karpie do sprawienia, wiec pol dnia w kuchni sie tluke :-D
Musze miec wszystko przygotowane bo w wigilie ide do pracy :-(
zuzanka - niestety na 4 nas nie stac. Prawde mowiac nie za bardzo nas stac nawet na te ktore mamy ;-)
Przykro jest tlumaczyc dziecku dlaczego Mikolaj nie przyniesie tego o co prosi w liscie. Ech....
Oj moje dziecko chce piec ciasteczka bo kupilam nowe foremki. Cos widze ze jeszcze trzeba bedzie wrocic do tej kuchni

reklama
zuzanko pozwól że Tobie pogratuluję dzieciaczka:)
widzisz mówiłam ci że niedługo zagości do was
weszłam tylko podczytać co u was i co widzę:)
jak ma na imię:)?

Do góry