reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

maja16 i tak macie swietne menu ! :) jeej chyba zasne. chcialam wyjsc na dwor na spacerek wieczorny, ale w tv epoka lodowcowa i oczywiscie moje wielkie dziecko czyli M musi ogladac. ja nie wiem mnie tak bajki nie kreca, szczegolnie jak mam ktorys raz to samo ogladac... ehh... co tu z nim zrobic ?

reklama
maja16 i tak macie swietne menu ! :) jeej chyba zasne. chcialam wyjsc na dwor na spacerek wieczorny, ale w tv epoka lodowcowa i oczywiscie moje wielkie dziecko czyli M musi ogladac. ja nie wiem mnie tak bajki nie kreca, szczegolnie jak mam ktorys raz to samo ogladac... ehh... co tu z nim zrobic ?

ale ja tez uwielbiam takie bajki :p dzis shreka ogladalismy z emkiem :p

Blonka, ty mi o Shreku nic nie mow, az sie boje, ze puszcza w te swieta. Ja juz shreka znam na pamiec, nienawidze sie powtarzac w tych samych filmach, a moj M jest jak w niebie! jemu wystarczy kupic jedna bajke na dvd i bedzie ogladal przez miesiac ;d
A wiecie co jest najgorsze? On codziennie przed snem oglada bajki, np Baranek Shaun inaczej nie potrafi zasnac :szok: dorosly facet 27 lat haha no ale w sumie dobrze, bedzie dzidzia, to bedzie z dzieckiem ogladal, kiedy ja bede miala jakies intelektualne rozrywki.

joasia no to Wesolych Swiat i bezpiecznych podrozy
ayni ale szczescie mieliscie z ta pozytywka heh moj tez tak umie wszystko naprawic, ja kocham bajki :) a z tymi dobranockami m to dobre heh
future mummy i jak tam o ktorej mala zasnela?

dobranoc Kochane

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, z moją mamą nie ma łatwo, musi powiedzieć co myśli i koniec kropka. byłam dziś u lekarza po skierowanie na tsh (żeby zobaczyć jak po miesiącu brania euthyroxu - czy spadło chociaż trochę) no i dostałam znowu kupę badań i wyszło na to, że w tym miesiącu dwa razy pobiorą mi krew i mocz do badań. oczywiście jak zwykle lekarka nie dała mi dojść do słowa, machnęła skierowanie do endokrynologa (nie wiem po co bo chodzę) i teraz po świętach będę usiłowała się wcisnąć i lepiej żeby się udało, bo strasznie nerwowa jestem ostatnio i mogę kogoś uszkodzić. jak tak to byłam spokojna jak baranek teraz nieomalże diabeł wcielony :p

a wiecie, ja mam tatuaż na prawej łopatce, mam go od 23.6.11 na początku strasznie się jarałam a teraz jest bo jest. czasem go oglądam czy mi się nie rozszedł :p a w prawym uchu miałam kiedyś 5 dziurek teraz mam 4 bo jak szłam do fryzjera w dzień ślubu i przyszło do wysuszenia loków to fryzjerka założyła mi taki hełmn z suszarką i zaczęła mi się jedna dziurka paskudzić wyjęłam kolczyk i dziurka zarosła... :(

życzę Wam zdrowych, rodzinnych i przede wszystkich spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz suchego Dyngusa :) buziaki :)

easter-wishes-thumb.jpg
Wesołych Świąt, przede wszystkim zdrowych i spokojnych dla Was, Waszych maluszków i całych rodzin :)

reklama
wyczytalam na necie jak gotowac jajka zeby nie popekaly to sie podziele moze sie komus przyda bo mi dopiero pierwszy rok nie popekaly :-)

a wiec nie mozna wkladac ich prosto z lodowki do wrzatku, co zawsze robilam :sorry:, tylko wpierw je ogrzac w cieplej wodzie, i gotowac na malym ogniu, ja zawsze gotowalam na duzym :sorry:, i dodac mozna lyzke octu, no i sol, ale to ponoc zeby lepiej sie jajka obieralo, a ja do tej pory myslalam, ze sol sie dodaje, zeby nie popekaly wlasnie heh :happy2:

dobra uciekam do kuchni, bo na 16 jade z Sasiadami do Kosciola, juz sie balam ze nie bedziemy mialy jak jechac bo m nie ma ale na szczescie Sasiedzi z dolu nas wezma :-) a ze maja 3 letniego Synka ktorego mala uwielbia to juz w ogole jest uradowana, i w ogole Oliwka tak fajnie wszystko przezywa eh dziecko ma fajna radosc w sobie taka niczym nie ograniczona

Do góry