reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ayni :) my bedziemy razem z Zosią oglądać baje :-p codziennie nie ogladam.. ale czasami... a shreka widzialam duzo razy ale w pewnych odstepach czasu wiec jeszcze da sie chyba przezyc :-p

Kochane Wesołych Świąt, pięknych brzuszków, tanich jajek, wesołych króliczków i świąt spędzonych w gronie najbliższych i przyjaciół ;**

reklama
Kochane!
Mam wrazenie, ze nie bylo mnie tu 100 lat! Kiepskawo sie czulam ostatnimi czasy, niskie cisnienei dawalo sie bardzo we znaki. Zaczelo juz byc lepiej a teraz od wczoraj boli mnie glowa i ledwo dycham, chyba sie w koncu skusze na paracetamol.
Nie mam szans nadrobic zaleglosci z okresu nieobecnosci, mam nadzieje, ze wszystko u wszystkich dobrze i II trymestr wam sluzy!
Ja mam za tydzien 16 kwietnia USG pierwsze od 6 tygodni. Nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc jak sobie "Ktos" urosl. Brzuszek juz wyskoczyl - postaram sie wstawic zdjecie na odpowiednim watku jak tylko sie doprowadze do porzadku.
Zanim bede zyczyc wesolych swiat chcialam spytac czy korzystacie z jakis list wyprawkowych? Ja mam okazje teraz z Polski duzo zamowic, bo m bedzie sie samochodem wybiral i moglby przywiezc gadzety ale nie wiem ile czego... Pamietam, ze gdzies na forum cos kiedys znalazlama ale juz nie wiem czy na tym watku czy na innym i przyznam sie bez bicia, ze nie mam sily szukac.

a teraz zycze wam kochane ciezarowki spokojnych, wesolych Świąt spedzonych w swobodnej, rodzinnej atmosferze, jak najlepszej pogody i wysmienitego samopoczucia!!!

witam sie

jejku nie mam dzisiaj chwili dla siebie... cos źle sie czuje w klatce boli, ale daje rade
biggrin.gif
babka się piecze, salatki porobione, wszystko na święta gotowe:) M poszedł do kościoła z mlodym poświęcić jajka jak to mówi te w koszyczku i te inne
laugh.gif

a zaraz mykam farbować włoski, coby nie straszyć ludzi w święta:D

dziekuje Wam wszystkim za życzonka :) odezwe się dopiero w poniedzialek wieczorem bo jestem na wyjeździe :)

rownież życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych:)

„Jak ktoś jajko z miłości dzieli, tak jak trzeba,
Tego nawet jajko prowadzi do nieba”
Ks. Jan Twardowski

Niech nadchodzące Święta Wielkanocne
wypełnią się rodzinnym ciepłem,
wiosennym optymizmem i prawdziwą radością,
a we Wszystkich sercach zagości
wiara, miłość i pokój.

Wesołych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze...

ale sie przed chwila urzadzilam za to nie moglam znalezc kluczy i musialam wyjsc z domu ze Swieconka przez balkon zostawiajac go otwartym po czym okazlo sie ze klucze byly w torebce tylko w innej przegrodce a drzwi wejsciowe byly odkluczone
rofl.gif

Marta ja tak miałam podobnie i wyszło mi skaczące ciśnienie. Dużo odpoczynku, wizyta u okulisty i niestety na stałe tablety
I nie można robić gwałtownych ruchów

Pajkaa łech z kwaskiem cytrynowym, mam nadzieję, że tego nie wypiłaś. Ja zaś ostatnio mam luki w pamięci idę do pokoju i zapominam po co :))))))))))))

Ansure życzę szczęśliwej podróży. A co do wagi to Ty się nie przejmuj - potem zrzucisz :)
Ja przytyłam 3 kg, ale się nie przejmuje, potem musimy być na takich obrotach że zaraz znikną nadmiary

Martusia apteki to zdzierstwo. W jednej kupiłam leki za 100, a po miesiącu poszłam po to samo do innej i 60 :/

Mantezowa co do postu to podchodzę do tego tak, że jesteśmy w ciąży i jak nędziemy się głodować to będzie problem. Ja odmawiam sobie tylko mięska w piątki.

Gorgusia straszny sen, myśl pozytywnie słońce

Menu już świąteczne pisałam, będzie długie, bo rodzinka się zjeżdża :D

„Jak ktoś jajko z miłości dzieli, tak jak trzeba,
Tego nawet jajko prowadzi do nieba”
Ks. Jan Twardowski

Wesołych Świąt :D

reklama
Do góry