reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

No dziewczyny, dokładajcie swoje historyjki :-)
Super, widać nie tylko jak brzuchy rosną ale i biust, nasi M zapewne szaleją ze szczęścia a będą jeszcze bardziej gdy brzuszka nie będzie a biust zostanie :tak:

reklama
Nasze wczorajsze zdjecia:)

Załączniki

• P8256576.jpg
    P8256576.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 92
  • P8256573.jpg
    P8256573.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 78
ten pomysł z historyjkami rosnących brzuszków jest extra zaraz też coś postaram się znaleźć to wkleję :) no i ten biust rosnący też hehe pamietam jak moj mezus kiedys na mnie spojrzał i powiedział boshe ale ci cyce urosly musze sprawdzic czy dam im rade hehehehe :D:D:D

o fuck.. jak tak porównać brzuszek szyszunki, od samego początku taki balonik wielki, a teraz gatty do tego.. od samego początku taki mały... jestem w szoku... to jest niemożliwe, żeby brzuchy az tak się różniły.. to anomalia jakieś są normalnie :-D

swoją drogą jakby cię do szpitala przyjmowali to mów głośno i wyraźnie który to tydzień... ja mam 5 razy większy brzuch i jak pielęgniarka przy przyjęcu powiedziała 37 tydzień, lekarz zrozumiał 27 (i go to nie zdziwiło) i powiedział no to jeszcze za wcześnie na KTG... pielęgniarka w szoku i powtórzyła 37!!! a on aaaaa to jaknajbardziej robimy zapis...
boże, ale ci zazdroszczę... zero rozstępów, brzuch wróci do normalnych kształtów w góra kilka tygodni... a my będziemy miesiącami oglądać w lustrze wiszące worki... i modlić się o peracje plastyczne :-D

Ostatnia edycja:
gatta dzidzia będzie miała cyba duże oczka,

michasia ty to w photoshopie chyba obrobiłaś :-D normalnie jak bliźniaki

reklama
jak bylam ogladac szpital to polozna sie dziwila dlaczego ja tak szybko sie tym interesuje. jak jej powiedzialam, ze w 34 tyg jestem to uwierzyc nie mogla. takie sytuacje mam codziennie;) ale sie z chamka raz spotkaam, bo inaczej nazwac tego nie moge. chcialam isc na basen z synkiem, a tam kolejka na kilometr i poprosilam kogos,zeby mnie wpuscil, bo jakos w 8 miesiacu bylam. babsztyl wrzask podniosl,ze tak nie mozna,ze ona czeka. w szoku bylam!!! zwlaszcza,ze pierwszy raz postanowilam czuc sie uprzywilejowana;(

po Kacpim mialam jakis zapadniety brzuch!od razu po porodzie, nawet na kamerze mamy nagrane. musialam tylko go smarowac,zeby skora sie ladnie wygladzila. rozstepow nie mam, ale to jeszcze nie koniec ciazy, wiec wciaz sie smaruje i wypatruje nieproszonych gosci i sie martwie czy beda;)
duze brzuszki to tez plus, kazdy Was wpusci, przepusci, ustapi i zdjecia fajniutkie zostaja;) a kazdy brzuch jest faktycznie inny, az sie zdziwilam. ostatnio bylam u mojej gin. i byla Pani, ktora uslyszala,ze jestem w 34 tyg(wtedy),.starsznie sie zdziwila i mowi,ze to niemozliwe, bo ona 190 tydzien zaczyna i ma taki;)
chaotycznie pisze, bo tyle tu zmian. juz dzieciaczki na swiecie, a ja tu weszlam foty brzusia umiescic. zdalam sobie sprawe,ze juz bliziutko i troche sie .....boje

Do góry