Taka Jedna
Początkująca w BB
Można też prosić hildam@vp.pl ?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tego co wiem to dwa razy dziennie po 200-250ml. Moja pije rano kakao 250ml i wieczorem mleko 250 ml, ale w ciągu dnia je albo jakis serek, albo danonka, jakies tam inne źródło wapnia.a propo ile 2 letnie dziecko powinno pic mleka...
Hej dziewczyny jestem mamą 20 miesięcznej Viki i mam z nią mały problem....od 7 miesiąca przestała pic mleko modyfikowane i przeszłam z nią na kaszki i tak je je do dziś i na kolacje i na śniadanie..czasami zje też jajecznicę a jest taki uparciuch że nie chce gryźć więc obiadki dalej jej miksuję z tym że już rzadziej..poza tym wcina wszystko paluszki...wafelki także nie ma tak że nie gryzie wcale ... zauważyłam że ma powoli dość tych kaszek i nie mam pojęcia czym je zastąpić bo kanapki jeszcze nie zje....pomóżcie coooo ???? jak to u was wygląda ????